Navojoa 5 juni 2012, 11:56

Maak favoriet 

foto Navojoa

Het Desteni Taboe - Kind en badwater

De Desteni beweging houdt zich bezig met het afstemmen van het menselijk bewustzijn op cosmische processen, zelfkennis en het ondergaan van multidimensionale ervaringen als gevolg van inzicht en inzet. Ook levert ze fundamentele kritiek op de grondbeginselen van de moderne samenleving. Desteni heeft wereldwijde aanhang. Globaal zijn ze op zoek naar een betere wereld. Ze claimen niet over de waarheid te beschikken en hun materiaal blijkt onderhevig aan voortschrijdend inzicht.

Deze beweging is inmiddels gebrandmerkt als hersenspoelende sekte en hun officiële Youtube-account zou zijn verwijderd. Dankzij derden zijn ze nog te vinden. Het heeft er alle schijn van dat de gevestigde orde deze beweging voor de mainstream probeert te criminaliseren in de hoop op marginalisatie. Daarin worden ze ondersteund door vele negatieve verslagen van avonturiers die zich bij Desteni hebben aangesloten en niet hebben gevonden wat ze er zochten. Ofwel: niets nieuws onder de zon.

In mijn ogen heeft Desteni dat vooral te wijten aan hun maatschappij kritiek, waarbij ze een minutieus uitgewerkt, explosief alternatief hebben geformuleerd op ons huidige geldsysteem. Ook zoeken ze actief de dialoog met de gemeenschap, in tegenstelling tot de in zichzelf gekeerde sekten, die door de machthebbers vaak ongemoeid worden gelaten. Daarmee hebben ze hun onschuldig karakter verloren en zijn ze aangemerkt als subversief en gevaarlijk.

Hier een link naar hun engelstalige pagina: http://wiki.destonians.com/Equal_Money_System - "The equal Moneysystem".

Waarschuwing: deze informatie mag je van de (amerikaanse) autoriteiten niet tot je nemen. Ik raad brave burgers, harde materialisten en kritiekloze allesslikkers dan ook ten zeerste af op de link te klikken ;-)

Hier de link naar hun Nederlandstalige Youtube channel, die nog intact is: http://www.youtube.com/user/DesteniNL

NB: ik ben het met veel van hun beweringen niet eens (o. a. de geschiedenis van de mensheid), maar op zich kan ik me wel vinden in hun aanpak die tot nadenken stemt en doet beseffen dat onze huidige maatschappelijke organisatie een keuze is uit velen en niet persé de meest effectieve of verstandigste.

Voor het overige kan ik me goed vinden in de analysen van het menselijk bewustzijn. Ik kan ook waardering opbrengen voor het perspectief van waaruit onderwerpen worden benaderd, omdat duidelijk wordt dat er vele alternatieven bestaan voor alles wat we denken te weten. De manier waarop zij bepaalde principes en fractals invullen is een keuze, maar dat spreekt voor zich.

Hieronder twee 'afschrikwekkende' ("gechannelde") voorproefjes over (de herdefiniëring van) Liefde zoals we dat ervaren en over Geld:

Enjoy and shudder. . .

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf

246 keer bekeken


Zij pasten onlangs hun profiel aan:

foto Lynncatfoto Mowgli-13foto Suzefoto Lotus1954foto Sjeannefoto Willemmanfoto Miranda78foto Maarten76foto Dolfijn111foto -Spiegeltje-foto Linsfoto micha1937foto Stargazingfoto Jo2244

Meer vrouwen

Meer mannen