Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Feelgood Friday - Ligconcert met Dina
Nieuw

Datum: 18-09-2020
Locatie: Rusthoflaan 56, 3034 XM Rotterdam, Zuid-Holland
Door: Yoga met LEF!
Prijs: € 20,00
Deze vrijdag tijdens de maandelijkse Feelgood Friday bij Yoga met LEF! kan je genieten van een ligconcert van zangeres Dina.

DINA’s muziek voelt als een landschap. Groots, indrukwekkend, krachtig, intens en soms weer even heel klein en intiem. Ze ontroert je met betekenisvolle teksten en spannende fases in de muziek. DINA’s missie is om de luisteraar te begeleiden van het hoofd naar het hart.

Voor de mensen die het concept 'ligconcert' niet kennen: een ligconcert is een concert waarbij je al liggend kunt genieten van muziek. Een bijzondere beleving waarbij je als luisteraar wordt uitgenodigd om naar binnen te keren en te genieten.

Voor mensen die de mooie studio van Yoga met LEF! niet kennen; onze sfeervolle ruimte is uitgerust met stapels dekens en kussens om jezelf helemaal in te verstoppen en zo weg te dromen bij de heerlijke klanken die DINA ten gehore brengt. Neem alleen wel even je eigen matje mee; er zijn beperkt aantal matten beschikbaar.

OVER DINA
Zangeres DINA slaat een brug tussen conventionele muziek en meditatieve muziek. Met haar unieke stijl is ze een pionier in haar vak. Haar muziek voelt filmisch aan, alsof je je bij elk nummer in een ander landschap bevindt. DINA wil je meenemen op een muzikale reis waarbij je langzaam tot ontspanning komt en weer contact kan maken met je hart.

PRAKTISCHE INFO:
Datum: vrijdag 18 september 2020
Tijdstip: inloop en thee vanaf 19.30, start 20.00u
Investering: €20,00 p.p.
Locatie: Yoga met LEF!, Rusthoflaan 56, Rotterdam
Gratis parkeren na 18.00u en in het weekend
Aanmelden graag via: info@yogametlef.nl.

Let op: je plekje is gereserveerd als je de aanbetaling van €10,- overmaakt naar NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF! Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.
Toegevoegd op 21-02-2020
Muziek, Yoga
Yoga met LEF!
Orchideestraat, 42
3034XM  Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0622291573
Terug naar boven