Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Soul Body Fusion® Practitioner opleiding!

Datum: 31-01-2021
Locatie: Hoenveldsestraat 4a, 6665 NA Online via Zoom
Door: Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Prijs: € 129,00
Deelnemers melden dat ze zich elke dag blijer en sprankelender voelen door het volgen van de Soul Body Fusion® workshop. Best logisch omdat het Soul Body Fusion® proces meetbaar je trilling (bewustzijnsfrequentie) verhoogt.
Leer je trilling dagelijks te verhogen, dat is het 'geheim'. Je kunt dat zelf ervaren na deze workshop! Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

Tijdens deze workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. (Als je een praktijk hebt kun je Soul Body Fusion® na de workshop direct gaan gebruiken voor je cliënten.)
Deze workshop wordt online gegeven op zondag 31 januari van 9.45 uur tot 17.00 uur.
(De volgende online workshop is zondag 14 feburari, andere data en locaties: zie de website onderaan.)

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® workshop (incl. certificaat) is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop kun je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno@urpichai.nl onder vermelding van je certificaatnaam en je adresgegevens voor je factuur. Vermeld het als je gebruik wilt maken van het kortingstarief of als je in delen wilt betalen.
Docent: Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, master teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.
Toegevoegd op 21-01-2021
Online cursus, Healing , Spirituele groei
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Hoenveldsestraat 4a
6665 NA  Driel
Gelderland
Nederland
Telefoon: 0654797322
Terug naar boven