Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Wil jij gezonder, krachtiger en gelukkiger worden?
Met korting

Datum: 08-03-2021
Locatie: Hoenveldsestraat 4a, 6665 NA Online via Zoom
Door: Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Prijs: € 49,99
Een Soul Body Fusion® sessie verandert je, meetbaar! In de 3 weken na de sessie treden er veranderingen op in jou om de nieuwe verbeterde versie van jezelf te worden. Ontvang zo'n sessie op maandag 8 februari met een speciale korting van 50%.
Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over een sessie van het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands (bewustzijns) trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley 2012)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

Ontvang een Soul Body Fusion® sessie tijdens deze avond en ervaar wat het met je doet, bereid je voor om verbaasd te staan!
Soul Body Fusion® Master Teacher Arno van Dijk geeft je een Soul Body Fusion® sessie terwijl jij 2x10 minuten met je ogen dicht, rustig zit.

Het programma: (via het voor jou gratis programma Zoom)
19.15-19.30 uur inloggen
19.30 uur, introductie en het ontvangen van een online Soul Body Fusion® sessie
20.15 uur, vragen en afronding
Je ontvangt je inloglink en kwitantie na aanmelding via arno@urpichai.nl. Speciaal voor jou is er een 50% kortingscode en betaal je € 24,99 ipv € 49,99, geef hiervoor de code NetSamen50% door in je mail.

Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master teacher sinds 2020.

Een groepssessie is een goede voorbereiding op 1 van de komende Soul Body Fusion® workshops. Een workshop is van 9.45 uur tot 17.00 uur en wordt de komende tijd Online via Zoom gegeven en in Wageningen. Je leert tijdens de workshop Soul Body Fusion® niet alleen toepassen op jezelf zodat je elke dag je trilling verder kunt verhogen, maar ook 1 op 1 op volwassenen, kinderen en dieren. Live en op afstand. Voor je eigen leven of voor gebruik in een praktijk. Door het volgen van een workshop kun je gecertificeerd practitioner worden en mag je 1 op 1 sessies geven.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.


KORTING

50% korting.
Dus € 24,99 ipv € 49,99!!!

Toegevoegd op 25-02-2021
Online cursus, Healing , Spirituele groei
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Hoenveldsestraat 4a
6665 NA  Driel
Gelderland
Nederland
Telefoon: 0654797322
Terug naar boven