Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Lezing voedselintoleranties & allergieën
Met korting

Datum: 24-03-2019
Locatie: Patrimoniumstraat 2, Driebergen, Utrecht
Door: Christa Nagtegaal
80% van de kinderen en volwassenen hebben voedingsintoleranties! Meestal weten we dit niet. Maar het geeft veel lichamelijke EN geestelijke klachten! De onbegrepen en gemaskeerde klachten komen door voedingsmiddelen die we DAGELIJKS eten en drinken. Zoals koemelk en tarwe.
Drs. Christa Nagtegaal (Holistisch therapeut en Healer) geeft deze gratis lezing over voedingsintoleranties en allergieën.

Datum: zondag 24 maart 2019
Tijd: 12.30 - 13.30 uur
Locatie: Instituut Sansoma, Dorpsstraat 26 in Doorn (bij Utrecht)
Tijdens de open dag, het Festival Sansoma LIFE van 11-17u.
Entree: gratis
Je kunt gewoon komen!

Christa Nagtegaal heeft veel ervaring met het testen en behandelen van voedingsintoleranties.
Al in de vorige eeuw hebben vele artsen en psychiaters uit Amerika en Engeland onderzocht en bewezen dat bepaalde voedingsmiddelen die we van kinds af aan dagelijks gebruiken, oorzaak zijn van vele klachten en ziekten.

Toch is hier nog steeds nauwelijks aandacht voor! In de reguliere geneeskunde wordt hier helemaal niet naar gekeken. Van alcohol, nicotine en andere drugs kan men zich wel voorstellen dat het slecht is voor het lichaam. Toch werken voedingsmiddelen als koemelk, suiker en gluten op dezelfde manier voor 80% van de mensen! Het voedingsmiddel waar men intolerant voor is, werkt als gif voor het lichaam. Vaak vinden we dit voedingsmiddel juist lekker!

Christa zal tijdens deze lezing uitleggen hoe dit mechanisme werkt en hoe het mogelijk is dat voedingsintolerantie voor zoveel klachten zorgt. Tevens zal Christa demonstreren hoe ze de voedingsmiddelen opspoort waarvoor iemand intolerant is. Ook het behandeltraject zal aan bod komen, want voedingsintoleranties en de ontstane klachten zijn te behandelen!

www.christanagtegaal.nl


KORTING

De eerste 150 bezoekers ontvangen een leuke goodie-bag vol kortingen!

Toegevoegd op 06-03-2019
Lezingen, Eten en drinken, Hooggevoelig
Christa Nagtegaal
Patrimoniumstraat 2
3971 MS  Driebergen
Utrecht
Nederland
Telefoon: 0611566239
Terug naar boven