Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Fundamentals, magische retraite in Katharenland
Met korting

Van 15-06-2019 tot 22-06-2019
Locatie: Lac du Paradis, 11330 Albieres
Door: Mystic Travel
Prijs: € 1390,00
Gezien worden voor wie je echt bent.

Tijdens Fundamentals nemen we je mee op een fascinerende ontdekkingstocht in jezelf. Waarbij je kunt ervaren wat het betekent om de overstap te maken van invoelen naar afstemmen. Dat geeft je rust, ruimte en veel meer houvast in het besturen van je energie.

Daardoor is het een uitstekende week voor mensen die op een kruispunt in hun leven staan. Want er is ruimte om afstand te nemen, je te verdiepen in wat je in je hart verlangt om te doen. En bovenal om dit als nieuwe creaties naar je toekomst neer te zetten. Waardoor de terugkomst, minstens zo leuk is als de reis zelf.

Een bad van onvoorwaardelijke liefde
Geïnspireerd door een zuivere lucht en sprankelende natuur, wordt je begeleid bij het helder krijgen van wat jij wilt manifesteren in je leven. En nog een stap verder, je legt de basis om dit ook daadwerkelijk te realiseren.

Het programma is vooral individueel gericht, de meeste opdrachten doe je alleen en bespreek je met een van de begeleiders. Maar natuurlijk is er ook voldoende ruimte om je mede reisgenoten te ontmoeten.

Een stralende persoonlijkheid
Plaats dit alles tegen de achtergrond van een paradijselijke locatie, uitstekende verzorging en een fijne energie. En je zult vol energie en enthousiasme naar huis gaan.


KORTING

TIJDELIJK VAN 1.690 VOOR 1.390
en bij vervolg in Nederland met Bewust Leiderschap deel 1, krijg je 7% korting op het inschrijfgeld.

Toegevoegd op 17-04-2019
Reizen en vakanties, Energiewerk, Spirituele groei
Mystic Travel
Biltstraat 443
3572 AW  Utrecht
Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-1300798
Terug naar boven