Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Surrender in Love Avalon 3 day retreat ToS

Van 26-04-2019 tot 28-04-2019
Locatie: Magdalene St, Glastonbury , BA6 9EL Glastonbury, Gelderland
Door: Touch of Source
Prijs: € 255,00
Ben je geïnteresseerd in dit evenement? Weet je al of je wel of niet gaat? Eventueel is er de mogelijkheid om 1 dag of 2 dagen mee te doen, maar je kan ook op afstand, remote dus meedoen. Dat wil zeggen dat je energie meegenomen zal worden met alles wat we daar doen, dus dan zul jij ook alle transmissies en activatie''s ontvangen op het moment dat het jou uitkomt. Dit voor de prijs van 77 euro voor 3 dagen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel: gedurende deze drie dagen zul jij, wanneer je je afstemt op dit evenement en jezelf opent, alle energieën gewoon ontvangen, en als je daar geen tijd of zin in hebt dan zal je alle energieën ontvangen tijdens de slaap. Een 3-daagse workshop waarbij de nadruk ligt op Surrender in Love, oftewel: overgave in liefde. Van het hoofd naar het hart en het gevoel. We zullen vele plaatsen bezoeken en vele ceremonies zullen ter plekke ontstaan. Ga jij mee om samen met mij te ontdekken wat echte overgave in liefde nu eigenlijk echt is? Om er achter te komen wie jij nu werkelijk bent? Dat je veel meer bent dan alleen een mens. We gaan in deze drie dagen het maximale uit ons zelf halen. Niet op een uitputtende manier, maar juist op een manier om onze comfortzone te ontdekken en te vergroten! Want als je erachter komt dat je veel meer dan ''een mens'' bent, dan kun je dus ook een ''beter mens'' ZIJN en wie wil dat niet?! Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei! Dat is waar we mee bezig gaan en waar we ons op gaan focussen, maar dan wel op een manier die voor iedereen goed voelt. Met wederzijds respect voor alles en iedereen, maar zeker voor jezelf!

De workshop vindt plaats in en in de omgeving van Glastonbury, onder begeleiding van Robert. Hij is een medium en healer, geeft cursussen en workshops, en iets waar hij dagelijks mee bezig is, is persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, nauw verbonden met de Avalon energieën (vele vorige levens en in dit leven 10 keer bezocht). Om die redenen kan hij, begeleiding en inzicht geven aan het herkennen, erkennen en transformeren van alle belemmeringen en problemen die omhoog zullen komen. Maar naast het ''werk'' wat we zullen gaan doen op zowel persoonlijk vlak als groep en voor het collectief, gaan we er ook zeker een hele leuke gezellige tijd van maken! We zullen ook een aantal minder bekende plekken bezoeken, mooie ontmoetingen hebben en ons geheel onderdompelen in de magie van Avalon! Ik nodig je uit op deze ontdekkingsreis in jezelf!

Het voorlopige programma: We starten op vrijdag om 12 uur en ontmoeten elkaar bij de ingang van de Glastonbury Abbey, Magdalene St, Glastonbury BA6 9EL, UK Waar, na kennismaking, de groep de Abbey zal ingaan om de energieën en de bijzondere plekken te voelen en te bezichtigen. Daar zullen we dan ook een zelf meegebrachte lunch nuttigen. Om vervolgens verder te gaan met de transitie van hoofd naar hart en gevoel.
Elke dag is opgebouwd uit 3 delen. een ochtendstuk, een middagstuk en een avondstuk. vrijdag: middag en avond Zaterdag: ochtend, middag en avond Zondag: ochtend, middag en avond We gaan invoelen en kijken hoe het loopt, maar de te bezoeken plaatsen op de agenda zijn: Glastonbury Abbey,de Goddess Temple, Magdalene's Chapel White spring, de Chalice wells, de Tor en the Dragons Egg.

Voorlopige planning Dag 1 tijden: 12 -17/18. Variabele lunch en diner pauze, mochten mensen dat gezamenlijk willen nuttigen. Avond programma is optioneel en wordt aangepast aan wat er op dat moment gevraagd wordt. Zonsondergang samen meemaken.

Dag 2 10-18 uur. Variabele lunch en diner pauze, mochten mensen dat gezamenlijk willen nuttigen. Avond programma is optioneel en wordt aangepast aan wat er op dat moment gevraagd wordt. Zonsondergang samen meemaken.

Dag 3 tijden: van 10-17. Variabele lunch en diner pauze, mochten mensen dat gezamenlijk willen nuttigen. Avond programma is optioneel en wordt aangepast aan wat er op dat moment gevraagd wordt. Zonsondergang samen meemaken. Let op: de planning staat niet vast. Het kan zijn dat het 1 of ander anders gaat lopen, maar we volgen ons gevoel en de energie. Prijs 222 Britse pond of 255 euro. Ik heb er voor gekozen om de prijs laag te houden, omdat ik dit heel graag aanbied, oftewel ik hoef er niet dik aan te verdienen, aan iets wat ik graag en van harte doe. Ga mee om te ontdekken wie je nu werkelijk bent op een diepere laag, en word samen met ons meer jezelf! Herken, erken en transformeer! Onder begeleiding maak je contact met verschillende krachtplekken en bijzondere energieën. Dit houdt in: Persoonlijke groei en ontwikkeling, Persoonlijke healing en groepshealing, intuïtieve healing en channeling, sjamanisme, lichtttaal, heilige geometrie bewust en onbewuste healing, engelen gidsen, verheven meesters, spirits, allerlei verschillende activaties, samenwerking, verhoging van je energie, Ceremonies met het plantmedicijn Rapé (optioneel). Mooie wandelingen in deze magische omgeving!

Wat dien je zelf te regelen?
-Vluchten naar Engeland bij voorkeur Bristol (dichtbij) en terug
-Vervoer van Bristol naar Glastonbury (eventueel met z’n allen wat regelen) en terug
-Onderdak -Maaltijden
-Verzekeringen en dergelijke
-Entree van de verschillende krachtplekken die we bezoeken
-Alle overige kosten, die je zelf maakt.

Voor een reis naar Engeland is alleen een geldig paspoort verplicht. Een buitenlands rijbewijs wordt niet als geldig legitimatiebewijs geaccepteerd. Dit moeten we even in de gaten houden omtrent al het gedoe met de Brexit Voor een reis naar Engeland zijn geen (verplichte) inentingen nodig. Engeland is geen lid van de Eurozone, je betaalt er met Britse ponden. Je kunt natuurlijk zelf euro's wisselen, maar nog handiger is het om gewoon te pinnen in Engeland zelf. Hoewel hiervoor een klein bedrag in rekening wordt gebracht, is het toch voordeliger. Reizen naar Engeland brengt weinig risico's met zich mee. Het links rijdende verkeer is echter wel een punt van aandacht. In Nederland leer je van jongs af aan bij het oversteken: links, rechts, links kijken. In Engeland geldt echter het devies: rechts, links, rechts! In Engeland is de netspanning 230 Volt, vergelijkbaar met Nederland. Wel heb je een verloopstekker nodig, omdat een Nederlandse stekker niet past in een Engels stopcontact. Voor meer informatie en/of aanmelding: stuur Robert een bericht. gesproken taal: Nederlands en Engels
Meer informatie volgt!
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst
Deze tekst van Nickelback van het nummer What are you waiting for?! vond ik erg passend!


What are you waiting for?
Are you waiting on a lightning strike
Are you waiting for the perfect night
Are you waiting till the time is right
What are you waiting for?
Don't you want to learn to deal with fear
Don't you want to take the wheel and steer
Don't you wait another minute here
What are you waiting for?

What are you waiting for?
You gotta go and reach for the top
Believe in every dream that you've got
You're only livin' once so tell me
What are you, what are you waiting for?
You know you've got to give it your all
And don't you be afraid if you fall
You're only livin' once so tell me
What are you, what are you waiting for?

Are you waiting for the right excuse?

Wil jij je aanmelden? Of heb je vragen? Of wil je gewoon even contact met mij om te voelen of je een klik met mij hebt? Dat kan! Stuur een email naar info@touchofsource.nl. Of kijk even op www.touchofsource.nl voor meer info over mij en wat ik doe. Maar even bellen kan natuurlijk ook! 06-13281525 Hier nog de verschillende opties op een rijtje:

Gehele 3-daagse retreat 255.- euro pp. Wil je 1 of 2 dagen meedoen dan betaal je 88.- per dag pp. Wil je op afstand meedoen en alle energieën lekker ontvangen terwijl jij bijvoorbeeld lekker in je bed ligt? 77.- euro pp. Bij deze nodig ik je uit! In La'Kesh! Robert Touch of Source
Toegevoegd op 21-03-2019
Spirituele groei, Coaching, Pers. ontwikkeling
Terug naar boven