Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Tantra avond Breda: Intimitijd!

Datum: 26-04-2019
Locatie: Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Noord-Brabant
Door: Inana, op reis naar je ware zelf
Prijs: € 30,00
Nu ook in Copacabana: tantra avonden voor mensen die (meer) ervaring willen opdoen en die nieuwsgierig zijn naar wat tantra kan betekenen voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze avond staat in het teken van intimiteit. We gaan dit onderzoeken en vorm geven in verschillende werkvormen zoals contact-oefeningen, beweging, dans, visualisatie en aanraking. Hoe ziet jouw verlangen er uit en hoe laat jij je daarin zien? We maken vanavond een verdiepingsslag in het onderzoeken naar wat intimiteit voor jou betekent.

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, docent Tibetaanse tantramassage, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra, bij o.a. Daniel Odier, de Tantratempel, Andrew Barnes, Wild Tantra en Susanne Roursgaard en heb jarenlang tantra weekenden en avonden (mede) begeleid op Helios Centrum in Heerde. Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten; het is de bron van waaruit je bent ontstaan en een drijvende factor in ieders bestaan. Speelsheid, spontaniteit en het je bevrijden van allerlei overtuigingen en aannames uit het verleden is essentieel.

Aanmelden kan via de website: www.inana.nu
Toegevoegd op 25-02-2019
Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling
Inana, op reis naar je ware zelf
Veld 7
5103 HC  Dongen
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06-10512274
Terug naar boven