Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Tantra Cirkel Brabant

Datum: 14-06-2019
Locatie: Veld 7, 5103 HC Dongen, Noord-Brabant
Door: Inana, op reis naar je ware zelf
Prijs: € 30,00
Vanuit het verlangen regelmatig bij elkaar te komen en nog meer en dieper te ervaren, in een groep met een vaste kern, is de tantra cirkel ontstaan. Iedere 3 tot 4 weken is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, op locaties in Brabant (Dongen en Breda). De avonden zijn toegankelijk voor alle genders en in alle samenstellingen (solo, samen). Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet perse nodig. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen.

Iedere avond heeft een thema, dat we met elkaar gaan verkennen. We gaan dit onderzoeken en vorm geven in verschillende werkvormen zoals contact-oefeningen, beweging, dans, visualisatie en aanraking. Steeds weer neem je jezelf daarin mee, precies waar jij bent en zoals je bent. Er is ruimte om je grenzen te verkennen en ook een veilige bedding wanneer je dat spannend vindt of een Nee voelt. De avonden zijn gericht op het ontwikkelen van jouw mogelijkheden, binnen de groepssetting, tot verruiming, tot de-conditionering, tot meer zelfexploratie, om vrijer te kunnen en mogen bewegen.

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd bij (inter)nationale trainers en teachers op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra en sinds 2014 geef ik verschillende verbindende workshops met tantrische elementen. Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten; het is de bron van waaruit je bent ontstaan en een drijvende factor in ieders bestaan. Speelsheid, spontaniteit en het je bevrijden van allerlei overtuigingen en aannames uit het verleden is essentieel.

Aanmelden kan via de website: www.inana.nu
Toegevoegd op 12-06-2019
Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling
Inana, op reis naar je ware zelf
Olmenhof 1
6951 MT  Dieren
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06-10512274
Terug naar boven