Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Frankrijk week met Yoga | Mindfulness | Dans
Met korting

Van 24-08-2019 tot 31-08-2019
Locatie: Route de St. Bonnet, 07520 Lalouvesc Ardeche, Zuid-Holland
Door: FIT body & mind
Prijs: € 660,00
Body & mind vakantie week met keuze uit 3 inspirerende programma's. Kijk mee met onze korte film-presentatie: vimeo.com/343668547. Vanuit ons ruime landhuis in het heuvellandschap van de 'groene' Ardèche kun je vol genieten van ruimte & rust, beweging & ontspanning en gelijkgestemde mensen.

Een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest. Je volgt de hele week één van de programma's met 10 tot 12 verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende 10 tot 12 open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Een heerlijke all-inclusive bewuste groepsvakantie met vier inspirerende programma's. Scroll omlaag voor verdere details per programma.

Mindfulness & Yoga vakantieweek - Marian Hoiting
Ashtanga & restorative yoga vakantieweek - Leoni Slond
Prana! De 5 Elementen in yoga en dans - Simon Rowe
Mindful Running/Walking & yoga - Kelly Schockman

Het vakantie motto is: "alles mag, niets moet!"

*****************************

- Voor wie: Voor zowel de gevorderde als beginnende hardloper.
- Verblijf: logies met volpension. Vegetarische keuken of afwisselend vis/vlees/vega
- Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping
- Tarieven: vanaf vanaf € 660 camping tot € 890 1p-kamer. Details op link hieronder.

- Meer info, prijzen & boeken kan via onze Frankrijk-pagina: www.fitbodymind.nl/la-vie-tara-ardeche-frankrijk
- Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen en relaxen op het landgoed
- Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching.

*****************************
1) Mindfulness & Yoga vakantieweek - Marian Hoiting
Dru yoga vakantie week met Marian Hoiting in ons ruime landhuis in het middelgebergte van de Ardèche in Frankrijk. Naast jouw programma zijn er diverse open lessen van de andere docenten. Ook kun je genieten van wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Tijdens deze week zijn er heerlijke ontspannende (Dru) Yoga sessies te volgen gecombineerd met Mindfulness. Kom helemaal thuis in jezelf!

Deze week geeft jou de gelegenheid om je lijf te ontstressen via beweging, je geest tot rust te brengen via MIndfulness en inspirerende inzichtgevende oefeningen en vraagstukken om verdieping te brengen in jezelf. En dit alles in een prachtige omgeving met heerlijk voedsel.
- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/dru-yoga-vakantie-frankrijk-marian-hoiting

2) Ashtanga & restorative yoga vakantieweek - Leoni Slond
Graag neem ik jullie mee op een reis van actief naar passief. Van doen, naar niet doen en zijn. In de Ashtanga vind je aarding en stilte door actief je lichaam te gebruiken en te doen. In de Restorative vind je diezelfde aarding en stilte door juist afstand te nemen van het doen en jezelf ruimte te geven volledig zonder inspanning te zijn in het moment jezelf maximaal comfort gevend in de asana’s.
- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/ashtanga-restorative-yoga-vakantie-Leonie-Slond

3) Prana! De 5 Elementen in yoga en dans - Simon Rowe
Ervaar je kracht en vrijheid! Laat je meevoeren op een bevrijdende en transformerende reis, waarbij jij de 5 Elementen ervaart door een combinatie van Prana Flow™ yoga en Prana Dance. Geniet iedere dag van bijzondere yogasessies met dynamisch ademwerk, dans en meditatie.

Volgens de Yogafilosofie bestaat alles in en om ons heen uit de 5 Elementen: aarde, water, vuur, lucht en ruimte. De elementen in balans brengen is een manier om je eigen balans te hervinden. Ervaar je kracht en stabiliteit, zowel als je soepelheid en vrijheid. Door iedere dag te werken aan het belichamen van een ander element, zullen we ruimte creëren voor de verschillende aspecten van onszelf die met dat specifieke element verbonden zijn.
- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/yoga-dans-vakantie-week-simon-rowe

4) Mindful Running/Walking & yoga - Kelly Schockman

Een (hard)loop week vol bewustwording, inspanning en ontspanning. Je wordt je bewust van je looptechniek, het gebruik van je ademhaling en de automatische piloot op welke je beweegt. Je leert tijdens het (hard)lopen je ademhaling beter én gezonder in te zetten, mindfulness toe te passen en de juiste hoeveelheid ontspanning aan te brengen. Met als resultaat meer plezier en energie.

Deze retreat is geschikt voor wie maar kan wandelen, zin heeft om te (leren) hardlopen en… voor wie zichzelf vaak/wel eens voorbijloopt. Je zult merken dat je er niet alleen in bent, we zijn allemaal ervaringsdeskundigen.
- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/mindful-running-walking-vakantie-frankijk

A bientôt en France!


KORTING

€ 50 korting pp bij boeking met 3-4 personen tegelijk! € 100 korting bij boeking van 2 weken.

Toegevoegd op 29-06-2019
Reizen en vakanties, Dans, Yoga
FIT body & mind
Zandzeggelaan 157
2554 HM  Den Haag
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06-41025309
Terug naar boven