Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Sexual Healing Ceremonie

Van 21-09-2019 tot 22-09-2019
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Door: In Overgave - Davinia Heuft
Prijs: € 245,00
We gaan ons tijdens deze twee dagen verbinden met het oude zeer dat diep in jouw lichaam ligt opgeslagen en dat jou tot op de dag van vandaag belemmerd om jouw volledige potentieel te leven. Door de pijn te erkennen, er contact mee te maken, te voelen en te omarmen kan ze helen. Dit betekent echter niet dat je alles moet en zult herbeleven!

Op dag 1 gaan we met elkaar verbinden, openen en voorbereiden voor een helende ceremonie. De ceremonie vindt plaats op dag 1 gedurende de avond. Dag 2 staat in het teken van integratie van je reis.
Tijdens de ceremonie worden jullie als groep begeleid.
We maken hierbij gebruik van heilige medicinale planten en kruiden, adem, meditatie en lichaamswerk.
In het weekend zijn we met maximaal zes lotgenoten en twee begeleiders (ik en mijn man). We creëren samen een zachte, krachtige, veilige en liefdevolle setting.

Voel je welkom bij deze bijzondere twee-daagse als je jezelf herkent in één van de vormen van seksueel trauma (zoals onderstaand beschreven), en als je voelt dat je er aan toe bent om de identificatie met je trauma los te laten en wilt gaan voor een vrij en voluit leven met al jouw potentie… jij voorbij aan je trauma.

Wat is een seksueel trauma? (*)

Een seksueel trauma is wanneer je grensoverschrijdend gedrag hebt ervaren door een ieder die jouw tempo en/of ontwikkeling (niet leeftijd gebonden) op seksueel gebied (alles omvattend) niet heeft gerespecteerd. Dat kan zijn:

-seksueel misbruik hebben ervaren
-een eenmalig negatieve seksuele ervaring hebben ervaren
-ongewenste lichamelijke affectie en handelingen door bekenden of onbekenden of bv. een gynaecoloog of hulpverlener
-als je in een setting waar je je niet veilig hebt gevoelt (bv. onder druk) of wegens omstandigheden (bv. prostitutie) seksueel actief bent gewenst en het achteraf voelt alsof je je eigen grens bent overgegaan en je je misbruikt voelt
-wanneer je niet direct helderheid en een beeld van misbruik of een situatie hebt, maar aan alles in jezelf voelt en misschien wel weet dat er in jou een trauma zit op dit thema
-”dwangmatige” seksualiteit binnen je relatie
-alles wat voor jouw gevoel seksueel overschrijdend was en waar je in het dagelijkse leven nog gevolgen aan ondervindt en/of zijn weerslag heeft op jouw seksualiteit
-Ook seksuele afkeer die je hebt meegekregen vanuit huis, geloof of religie en wat jij ervaart als niet prettig in jouw seksualiteit, of beperkt of gestraft zijn rond seksualiteit, valt onder de noemer seksueel trauma.

Waarom wordt het weekend begeleidt door een vrouw en een man?
Wij begeleiden de ceremonie samen omdat de ervaring heeft geleerd dat rondom intimiteit en seksualiteit trauma’s het geslacht een belangrijke rol kan spelen, zowel als trigger maar ook juist als helende ondersteuning.

Waarom het gebruik van planten/kruiden medicijnen tijdens de ceremonie?
-het gebruiken in een sacred space en met een bewuste intentie werkt het op het helende vermogen van ons mens zijn. Dit werkt door op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau
-werkt relaxend en haalt de angst van gevoelens en emoties af
-creeert ruimte tussen jou en de met jou geïdentificeerde ervaring
-brengt de dingen die in het onderbewuste (in de schaduw) zitten naar het bewuste en via daar kan het makkelijker oplossen
-het werkt door in je dagelijkse leven en brengt veranderingen op diepe lagen teweeg
-het bevordert en verhoogt focus en mindfulness
-het opent het hart, waardoor zachtheid in de heling mogelijk is

Indien je vragen hebt mail me dan gerust.

Praktische informatie
Data: 21, 22 september
Tijd: Begin zaterdag om 10.30 uur einde zondag rond 14.00 uur (aankomst vanaf 10.00 uur)
Investering: €245,- (inclusief koffie, thee, lekkers en alle maaltijden en overnachting)
Aantal deelnemers: maximaal 6
Het gehele weekend is volledig gekleed.

Wil je liever een privé (of duo) ceremonie?
Dat is mogelijk….. de ceremonie kan op afspraak en op locatie gehouden worden.
De ceremonie duurt een dag (van 11.00 tot ongeveer 18.00 uur) en kost €270,- (€400,- voor met zijn tweetjes) excl. reiskosten. Reiskosten zijn €0.15 per km (wordt berekend vanaf Den Haag).
Toegevoegd op 20-07-2019
Healing , Pers. ontwikkeling, Weekend retraites
In Overgave - Davinia Heuft
Dr. Weitjenslaan 14
2685 VX  Poedlijk
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon:
Terug naar boven