Door   marcel22, 28 februari 2015, 19:08

Maak favoriet 

foto marcel22

Ach. . . . .

De waarheid (absoluut) is dát wat voor je neus staat. Dát wat we in helder bewustzijn (waarachtig zijn) kunnen ervaren.

Dat we ooit de waarheid / paradijs ontlopen zijn, . . . nu we in dit karmische spel zitten, wil niet zeggen dat de waarheid zelf ooit weg was. Ook al kun je het met je denkertje niet (meer) bevatten......het IS alomvattend.

Het is niet binnen het relatieve mens-zijn te beschrijven …. . . domweg omdat we er IN zitten. Logisch, anders bestonden we niet. We kunnen er dus nooit "" óver "" spreken, alleen er voor kiezen er één mee te willen zijn.

Dan komen eerst al jouw illusies (onwaarheden) naar boven die alsnog een graantje bestaansrecht willen vastleggen. Maar deze zullen we dan echt los moeten laten door opnieuw te kiezen. Tja. . . wie het Echte wil, moet het ook Echt willen.

Kiezen voor de waarheid is totale overgave. Kiezen op leven of dood (van je ego). Maar ja....wat hebben we te verliezen als we uiteindelijk toch alleen de waarheid overhouden.

De absolute waarheid staat boven liefde & wet. Logisch, anders had “ware liefde” geen inhoud....en welke liefde heb je dan ? Menselijke ruilhandel ? De ware natuurwet is ook de enige wet die ons altijd zal ondersteunen. Een wet die tijdelijk geldt, heb je niks aan :)

Maar.....het leuke is....alles is al geregisseerd....al gepland. Dus hoeven er niet meer mee bezig te zijn als op je pad komt. Dus ga ik vanavond lekker swingen. En wie er ook uit wil, google ff op Nataraj.

Groet,

Marcel

131 keer bekeken