Kadootje bij boeking via netsamen

100 Euro lastminute korting! De reis kost nu all inclusive nog maar 995 Euro. Vliegreis ook inbegrepen.

 • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
 • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
 • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.

 

 • Beschrijving
 • Foto's
 • De reisorganisatie

Zeilcruise voor Comfort Singles (Turkije - Bodrum)

Bodrum, Turkije
Van 22 juni 2013 t/m 29 juni 2013 (8 dagen)
Prijs (vanaf) € 995,00


Vertrek 22 juni: boek nu met speciale lastminute korting 100 Euro! De reis kost nu all inclusive nog maar 995 Euro. Vliegreis is ook inbegrepen.

Alleen en zin in vakantie samen met andere gelijkgestemde singles? Aan boord tijdens een luxe zeilvakantie (ook wel Blue Cruise genoemd) treft u leuke, vlotte alleenreizenden, die allemaal van zeilen, zon, zee en gezelligheid houden.

Onze “Comfort Singles” relaxen en genieten graag van de rust tijdens hun zeilcruise. Zij komen om te onthaasten en te ontstressen van het drukke dagelijkse werk. Soms ook om wat uurtjes bij te slapen of juist eindelijk eens te genieten van het ultieme niets doen. Of om eindelijk dat boek te lezen dat al maanden op het nachtkastje ligt te wachten.

Tegelijkertijd houdt de “Comfort Single” ervan om gezellig samen met andere mensen van de maaltijden te genieten en een goed gesprek te voeren. “Comfort Singles” kunnen met toeslag een hut alleen reserveren, zodat rust en privacy ten alle tijde gerespecteerd kan worden. Degenen die dat niet hoeven, betalen het standaardtarief en delen de hut met iemand anders van hetzelfde geslacht. Veel mensen vinden het ook fijn om eens buiten aan dek onder de sterrenhemel te slapen. Uiteraard zijn in de hutten gescheiden bedden. Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

Op een boot bent u de hele vakantie in gezelschap van andere mensen. Ook liefhebbers van zon, zee en zeilen, die alleen op reis zijn. Iedereen die alleen op vakantie gaat, zoekt iets van hetzelfde: nieuwe gezichten, aanspraak, gezelligheid. Vanzelfsprekend is dat aan boord natuurlijk snel gevonden.

Als u voor het eerst alleen op reis gaat, kunt u met een gerust hart deze zeilvakantie langs de Turkse kust boeken. Ook als vrouw alleen. Turkije is een zeer gastvrij land met hele beleefde inwoners, dus wees gerust! Wij met 20 jaar professionele Turkije ervaring, garanderen u dezelfde veiligheid, die u op andere vertrouwde plekken hebt ervaren.

Tijdens een zeilcruise is er van alles te beleven. Het zeilen en leven aan boord is al een belevenis op zich. Daarnaast bieden we geheel vrijblijvend allerlei activiteiten aan. Van een jeepsafari door de binnenlanden tot excursies naar archeologische opgravingen.

Hoe ziet de dag eruit?
Neem vanuit uw bed direct een duik in de helderblauwe zee, dat is heerlijk wakker worden! Ga als het schip voor anker ligt ook eens snorkelen, want er is onderwater veel moois te zien. Watersportliefhebbers kunnen in de rustige baaien ook kanovaren of surfen. 's Avonds na het diner is het gezellig met z'n allen natafelen op het achterdek onder een prachtige sterrenhemel. Doe met een paar anderen een spelletje op het achterdek, flaneer over de boulevard van Bodrum en bezoek het prachtige Ridderkasteel, ontdek authentieke Turkse haventjes en dorpjes, maak samen een excursie aan land of blijf lekker zonnen op de comfortabele kussens op het voor- of achterdek. Of lees eindelijk uw favoriete boek dat al maanden op het nachtkastje lag... Alles mag en niets moet! Er zijn aan boord voldoende plekken om u even terug te trekken mocht u behoefte hebben aan privacy. Ga eens lekker op de voorplecht zitten en staar uit over de prachtige turquoise wateren en groene, grillige kusten.

Inclusief:
- 7 nachten verblijf aan boord op basis van een gedeelde 2-persoonshut
- All inclusive verzorging aan boord
- Vlucht & transfer

Neem contact op als u vragen heeft of wilt reserveren.
Email info@swstravel.nl
Telefoon +316 34 05 39 62

Zeilcruise voor Comfort Singles (Turkije - Bodrum)

Zeilcruise voor Comfort Singles (Turkije - Bodrum)

Zeilcruise voor Comfort Singles (Turkije - Bodrum)

De reisorganisatie: SWS Travel | SWS Sailing | SWS Music

www.SWSsailing.nl staat in het kort voor

 • luxe meezeilen
 • blue cruises
 • zeilvakanties met een Thema

We zijn gespecialiseerd in kwaliteits blue cruises langs de Turkse kust. Je zeilt mee op een luxe gulet vanuit Bodrum. Aan boord hoef je niets te doen, want de bemanning zeilt het schip en de kok kookt. Je ontdekt iedere dag weer de mooiste en meest paradijselijke baaien, waar je heerlijk kunt zwemmen, snorkelen, kanoen of surfen. Tijdens de reis is er natuurlijk ook gelegenheid aan wal te gaan en de benen te strekken, het achterland, haventjes en dorpjes te verkennen.

Naast de reguliere zeilcruises die wekelijks op zaterdag vertrekken, organiseren we diverse Vakanties Plus Thema (onze themacruises), maar al onze zeilvakanties zijn bij uitstek zeer geschikt voor singles en alleengaanden vanwege het sociale karakter. De groepen bestaan uit maximaal 12 of 16 passagiers.

Nederlandse eigenaresse van SWS Sailing is Nathalie D'Alessandro. Zij heeft al 20 jaar ervaring in dit vak. Op de website kun je allerlei informatie vinden en veel foto's bekijken. Maar je kunt Nathalie ook mailen info@swstravel.nl of bellen telefoon +31 6 34 05 39 62.

Graag begroeten we ook jou aan boord!

 • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
 • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
 • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview