Opwarmen in Senegal


Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie
Abene, Senegal
Van 23 maart t/m 6 april (15 dagen)
Prijs (vanaf) € 755,00


Je kunt de hele maand maart in de kou, regen en in het donker in Nederland blijven...of je boekt een reis naar het warme, zonnige en relaxte Senegal!

Deze reis is voor singles en alleengaanden, dus als je (straks) geen single meer bent kan je toch mee!

Maart is een prima maand om in Senegal te zijn: geen het regenseizoen en de temperatuur is lekker aangenaam. Overdag is het zo'n 26 graden en 's avonds koelt het af naar 17 graden. We hebben een gevarieerd programma bedacht om zoveel mogelijk van Senegal te laten zien maar ook wat rustdagen ingepland. Wijzigingen en een eventuele alternatieven vinden plaats in overleg met de deelnemers.

Voor aanmelden én voor meer informatie over o.a. alle uitstapjes: https://individuo.go-out.nl/activiteit/16251/

Opwarmen in Senegal

De reisorganisatie: IndiviDuo & Go-out!

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mona Liza Verseijden en ik ben sinds kort de nieuwe eigenaresse van IndiviDuo. Soms is het niet vanzelfsprekend om ‘de ware’ te vinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ben je verlegen, of je hebt een slechte ervaring achter de rug. Ook kunnen factoren als een beperking of juist een ‘extra’, zoals AD(H)D de reden zijn waardoor het niet van een 'leien-dakje' gaat.

De hart-tot-hart verbinding is voor mij belangrijk. Of je nu een maatje, een LAT-relatie of je soulmate zoekt, op de eerste plaats staat de verbindende factor die ons energetisch met elkaar op hetzelfde 'level' brengt. Sluit je aan bij de vriendenclub, of als je klaar bent voor een (h) eerlijke relatie: ik ben hierin graag jouw gids. Naast een flinke dosis ervaringsdeskundigheid dus: 'who am I to judge?' ben ik uiteraard ruimschoots ervaren op het gebied van relaties, intuïtieve bemiddeling en (online) coaching en beschik ook over de gewenste papiertjes. Een keertje vrijblijvend sparren? Neem gerust contact op!

Kijk op de website van IndiviDuo https://individuo.nl/activiteiten/

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift