Kadootje bij boeking via netsamen

vroegboekkorting van 40 euro bij aanmelding voor 15 juli 2019

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.

 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie

Transformerende intu├»tieve reis piramides Bosni├ź

Visoko, Bosnië Herzegovina
Van 24 september t/m 1 oktober (8 dagen)
Prijs (vanaf) € 698,00


Graag nodig ik je weer uit om mee te gaan op een van de intu├»tieve, transformerende reizen naar de mystieke piramides van Bosni├ź. Laat je aanraken door de prachtige, pure energie in de magische vallei, bij de vele krachtplekken met hoge energiefrequenties en in de tunnels van Ravne. Mensen vanuit de hele wereld ervaren hier een gevoel van ┬Ĺ┬ĺthuis komen┬ĺ┬ĺ, van verbinding en diepgaand begrepen worden, van essentie en heling en van liefde vanuit het hart. Maar...ik nodig je uit vooral zelf te voelen wat het met j├│u doet. Tijdens de reis zullen we door meditatie, energiewerk en intu├»tieve oefeningen onze intu├»tie verder verscherpen en verfijnen en ons bewustzijn verruimen. Hierdoor kan jouw ervaring en beleving nog intenser worden. Verblijf op een prachtige locatie met uitzicht op de Piramide van de Zon. Op loopafstand van het gezellige stadje Visoko met haar restaurants en terrasjes, markt en leuke winkeltjes. Ervaren, plaatselijke gidsen zullen ons begeleiden naar de mooiste plekken. Voor meer informatie: kijk op de website: www.piramideenergiebosnie.nl of stuur me een pb. Let op: het vervoer naar Sarajevo is niet inbegrepen, dus voor vliegtickets of busreis dien je zelf zorg te dragen. Wel is de transfer van Sarajevo naar Visoko vv. inbegrepen. Uiteraard kun je altijd een beroep op mij doen voor hulp hierbij. Als je dat wilt, regelt de travel-agent waarmee ik samenwerk, de vliegreis graag voor je. Het voordeel van het boeken via haar is meer garanties en assistentie tijdens de vliegreis. Ook kan ze de reis voor meerdere deelnemers co├Ârdineren waardoor je afspraken kunt maken om samen te reizen. Mocht je dit willen, laat het mij weten, dan krijg je via haar een aanbod voor het vliegticket en een betaallink.

Transformerende intu´tieve reis piramides BosniŰ

Transformerende intu´tieve reis piramides BosniŰ

De reisorganisatie: HeartandMind-Piramide Energie Reizen BosniŰ

Mijn naam is Joke Jonkers. Als coach en psycholoog begeleid ik mensen bij uiteenlopende vragen en (stress gerelateerde) klachten in hun leven. Het geven van inzicht en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding.
Ook persoonlijke ontwikkeling en intu├»tieve ontwikkeling zijn centrale thema┬ĺs in mijn leven en werk. Al van kinds af aan ben ik bezig met bewustwordings- en zijnsvraagstukken. Na vele omzwervingen langs diverse leraren, cursussen en opleidingen in intu├»tieve ontwikkeling, healing, lichtwerk en energetisch werk, heb ik ontdekt dat ik vooral affiniteit heb met het energetisch werken met, op en in de aarde. Dat gebeurt meestal via vortexen die aan mij verschijnen en die mij meenemen naar andere tijden en dimensies. Meestal kom ik uiteindelijk uit op de nieuwe aarde, waar de energie zacht en liefdevol en harmonieus is.
Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen op meer bewuste wijze te leven. Meer te ZIJN in plaats van door te gaan op de automatische piloot. Meer te luisteren en te vertrouwen op je intuïtie (wat ik ook wel hartwijsheid noem). Dicht bij jezelf te blijven, bij jouw verlangens, ambities en drijfveren. Jezelf te kennen en te vertrouwen op wat je eigen wijsheid jou ingeeft. En dat te volgen, als het nodig is tegen de stroom in.
Vorig jaar ging ik voor het eerst naar de piramides in Bosni├ź. En het voelde als thuis komen. De energie is zacht en tegelijk sterk, liefdevol, verbindend, bewustzijnsverruimend en sterk transformerend. Inmiddels ben ik meerdere keren terug geweest en de energie en verbinding voelen steeds sterker. Ook hier in Nederland is de energie voor mij sterk voelbaar.

Mijn aanbod:
Workshop intuïtieve ontwikkeling
Hartcoherentietraining (Heartmath)
Stresstraining
Coaching
Voeding en leefstijl,
Energetisch werk
Reizen naar de vallei van de piramides, Bosnie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Tantramassage InanaBanner van Jos KleijnenBanner van Piramides van Bosni├ź