Kadootje bij boeking via netsamen

Bij aanmelding voor 15 juli geldt een vroegboekkorting van 40 euro.

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.

 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie

Transformerende reis piramides Bosni√ę;hartenergie

Visoko, Bosnië Herzegovina
Van 2 oktober t/m 9 oktober (8 dagen)
Prijs (vanaf) € 698,00


Ook deze week organiseer ik weer een intu√Įtieve, transformerende reis naar de mystieke piramides van Bosni√ę. Laat je aanraken door de prachtige, pure energie in de magische vallei, bij de vele krachtplekken met hoge energiefrequenties en in de tunnels van Ravne. Deze reis zal vooral in het teken staan van HARTENERGIE. De meditaties en oefeningen zullen gericht zijn op de liefde van het hart en de verbinding die uit gaat van jouw hart naar de wereld om je heen. We werken in deze week tevens met Hartcoherentie en gebruiken daarvoor de Inner Balance apparatuur van het HeartMath Institute. Ben je ook benieuwd welk effect bijvoorbeeld een verblijf in de tunnels van Ravne heeft op jouw hartfrequentie?. We verblijven op een prachtige locatie met uitzicht op de Piramide van de Zon. Op loopafstand van het gezellige stadje Visoko met haar restaurants en terrasjes, markt en leuke winkeltjes. Ervaren, plaatselijke gidsen zullen ons begeleiden naar de mooiste plekken. Voor meer informatie: kijk op de website: www.piramideenergiebosnie.nl of stuur me een pb. Vroegboekkorting 40,-- bij aanmelding voor 15 juli. Let op: het vervoer naar Sarajevo is niet inbegrepen, dus voor vliegtickets of busreis dien je zelf zorg te dragen. Wel is de transfer van Sarajevo naar Visoko vv. inbegrepen. Uiteraard kun je altijd een beroep op mij doen voor hulp hierbij. Als je dat wilt, regelt de travel-agent waarmee ik samenwerk, de vliegreis graag voor je. Mocht je dit wensen, laat het mij weten, dan krijg je via haar een aanbod voor het vliegticket en een betaallink.

Transformerende reis piramides BosniŽ;hartenergie

Transformerende reis piramides BosniŽ;hartenergie

De reisorganisatie: HeartandMind-Piramide Energie Reizen BosniŽ

Mijn naam is Joke Jonkers. Als coach en psycholoog begeleid ik mensen bij uiteenlopende vragen en (stress gerelateerde) klachten in hun leven. Het geven van inzicht en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding.
Ook persoonlijke ontwikkeling en intu√Įtieve ontwikkeling zijn centrale thema¬ís in mijn leven en werk. Al van kinds af aan ben ik bezig met bewustwordings- en zijnsvraagstukken. Na vele omzwervingen langs diverse leraren, cursussen en opleidingen in intu√Įtieve ontwikkeling, healing, lichtwerk en energetisch werk, heb ik ontdekt dat ik vooral affiniteit heb met het energetisch werken met, op en in de aarde. Dat gebeurt meestal via vortexen die aan mij verschijnen en die mij meenemen naar andere tijden en dimensies. Meestal kom ik uiteindelijk uit op de nieuwe aarde, waar de energie zacht en liefdevol en harmonieus is.
Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen op meer bewuste wijze te leven. Meer te ZIJN in plaats van door te gaan op de automatische piloot. Meer te luisteren en te vertrouwen op je intu√Įtie (wat ik ook wel hartwijsheid noem). Dicht bij jezelf te blijven, bij jouw verlangens, ambities en drijfveren. Jezelf te kennen en te vertrouwen op wat je eigen wijsheid jou ingeeft. En dat te volgen, als het nodig is tegen de stroom in.
Vorig jaar ging ik voor het eerst naar de piramides in Bosni√ę. En het voelde als thuis komen. De energie is zacht en tegelijk sterk, liefdevol, verbindend, bewustzijnsverruimend en sterk transformerend. Inmiddels ben ik meerdere keren terug geweest en de energie en verbinding voelen steeds sterker. Ook hier in Nederland is de energie voor mij sterk voelbaar.

Mijn aanbod:
Workshop intu√Įtieve ontwikkeling
Hartcoherentietraining (Heartmath)
Stresstraining
Coaching
Voeding en leefstijl,
Energetisch werk
Reizen naar de vallei van de piramides, Bosnie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos KleijnenBanner van Ariadne healingBanner van Tantramassage Inana