• Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.

 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie

Hooggevoeligheid in (liefdes)relaties - Susan

Noordgouwe, Nederland
Van 23 augustus t/m 25 augustus (3 dagen)
Prijs (vanaf) € 305,00


HSP weekend retreat met Susan Marletta-Hart in ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Een uniek weekend voor hooggevoeligen die zich vragen stellen over hun liefdesrelatie. Susan Marletta Hart biedt in samenwerking met FIT Body & Mind vakantieretreats een bijzonder boeiend programma. Dit weekend gaat over de uitdagingen die hoogsensitieve mensen veelvuldig in (liefds)relaties ervaren. Want dit onderwerp is allesbehalve gemakkelijk!

Gaan mensen voortdurend over je grenzen? Verlang je naar verbinding maar beland je telkens in eenzaamheid? Heb je de indruk dat jij voortdurend de foute mannen / foute vrouwen aantrekt? Wil je meer weten over hsp en narcisme, hsp en misbruik? Hsp en geweld? Lijd je onder bindingsangst of verlatingsangst? Of vraag je je algemeen af, wat er toch mis is met jou en waarom iets als contact niet vanzelfsprekend is? Geen nood, dit zijn heel herkenbare vragen. En voordat we verder gaan: er is niets mis met jou!

In dit verdiepende weekend leer je jouw liefdevolle aard beter te begrijpen en ontdek je de typische valkuilen van hsp’s. Susan legt uit hoe trauma en aangeleerde beschermingspatronen een rol spelen en hoe je ze kunt loslaten. Dit doen we in een begripvolle en veilige setting, waarin jouw unieke verhaal er mag zijn, maar je niet verplicht bent je diepste angsten of twijfels te vertellen. Je mag alles vragen en overal je grens trekken. Thema’s die in een begrijpelijk tempo aan bod komen zijn (gezonde) grenzen, macht-onmacht in relaties, problemen met energetische verbindingen, traumatische liefdesverbindingen en zelfbewuste communicatie.

Of single of in een vaste relatie; iedereen is welkom. Ook paren kunnen zich aanmelden. Naast het unieke programma kun je in de frisse zeelucht nieuwe energie opdoen en inspireert de prachtige omgeving rondom de schitterende gelegen locatie in Zeeland tot bezinning. Zeldzaam vrij en groen gelegen in de duinen, midden in de natuur biedt deze locatie je wellicht nieuwe zelfinzichten en meer zelfliefde.

Voor dit HSP programma is voorkennis over hooggevoeligheid een vereiste, omdat Susan niet meer uitlegt wat HSP is. Susan gaat meteen met haar les de diepte in. Ofwel je hebt meegedaan aan het HSP-1 en/of het HSP-2 programma, ofwel je hebt vergelijkbare voorkennis opgedaan door jezelf te ontwikkelen met boeken over hooggevoeligheid, of via een andere cursus.

  • ?

- Voor wie: voor iedereen, maar kennis van het boek Leven met Hooggevoeligheid van de trainer is sterk aan te raden.
- Verblijf: logies met volpension met vegetarisch biologische keuken.
- Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping (eigen tent, camper of caravan)
- Tarieven: vanaf € 305 camping tot € 475 1p-kamer met badkamer (inclusief HSP toeslag). Details op link hieronder.

- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/hsp-relatie-weekend-susan-marletta-hart
- Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen


Tot ziens, in Zeeland!

Hooggevoeligheid in (liefdes)relaties - Susan

Hooggevoeligheid in (liefdes)relaties - Susan

Hooggevoeligheid in (liefdes)relaties - Susan

De reisorganisatie: FIT body & mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure.

Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities:
Youtube: www.youtube.com/user/https://www.youtube.com/channel/UC6AuNH4wmVTVNOToP47JPYA
Facebook: www.facebook.com/FITbodymind.nl/
Instagram: www.instagram.com/fit_body_mind.nl/?hl=nl

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Ariadne healingBanner van Jos KleijnenBanner van Piramides van Bosnië