Magische reis op Malta en Gozo


Maak favoriet 

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie
Valleta, Malta
Van 25 maart t/m 1 april (8 dagen)
Prijs (vanaf) € 1.295,00


Gaat definitief door! - nog 2 plaatsen!

Open jezelf voor vurige passie van de vrouwelijke energie

Spirituele reis op Malta - een walhalla van kracht- en inwijdingsplaatsen
Dit enorme aantal krachtplaatsen is wat de Maltese eilanden onderscheidt van andere bestemmingen in het Middellandse Zeegebied. Er zijn megalithische monumenten, dolmens uit het bronzen tijdperk, Punische graftomben, overblijfselen van Romeinse villa's en onverklaarbare sporen van de prehistorische mens zoals de mysterieuze ‘karrensporen'. Drieduizend jaar lang, vanaf ongeveer 5200 voor Christus, kende de eilandengroep een unieke beschaving van tempelbouwers. De tempels op Malta en Gozo zijn de oudste vrijstaande gebouwen uit de geschiedenis van de mensheid. Eén bezienswaardigheid is uniek voor Malta - het Hypogeum, een labyrint van ondergrondse kamers die hoogstwaarschijnlijk gebruikt werden als begraafplaats en als tempel. Dit is één van de hoogtepunten van onze reis. De tempels die wij gaan bezoeken, staan op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Godinnen eiland
Malta is een druk bevolkt. Je komt hier niet voor de rust, of de bossen. Maar wel voor de schitterende kliffen, de ruige zee de grillige rotsen. Malta kan beschouwd worden als een godinneneiland. Nergens hebben wij zoveel kunstvoorwerpen kunnen bewonderen van de godinnencultus. Prachtig bewerkte vrouwenbeeldjes, gevonden op heilige plaatsen. Weelderige vormen, uitingen van vruchtbaarheid. Wij ervaren de energie als vurig....vol passie en creativiteit!

Vrouwelijke energie!
Wij zien het menselijk leven als een uitnodiging om onze unieke kern te leven, uit te drukken. Dat vraagt om een evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie! Want alleen bij een goed evenwicht kunnen we ons grotere zelf, leven of vorm geven in de stof. Dus in dit leven, met dit lichaam. Dit geldt voor ieder individu maar ook wereldwijd worden we hiertoe uitgenodigd. Los van ons geslacht ondersteunt een goede balans tussen de kwaliteiten van de mannelijke en vrouwelijke energie (of yin/yang – alpha/omega etc.) onze heelwording of realisatie als mens. Om datgene te leven, waarvoor we geboren werden. Onze ervaring is de plekken op moeder aarde vaak specifieke kwaliteiten hebben die op een unieke manier kunnen resoneren met wie wij zijn. Ze raken ons aan en activeren iets in ons. Wat of hoe dat is, is voor iedereen een andere ervaring. Maar als je aangetrokken bent tot Malta, dan kom je zeker in contact met de passievolle vrouwelijke energie die hier is. Een energie die het avontuur, de creativiteit, de spontaniteit aanwakkert!

Een bezoek aan Malta is een mysterieuze aangelegenheid
De allereerste aanblik van honinggele rotsen doet ietwat ontoegankelijk aan. Als je wilt doordringen tot de ziel van dit eiland, heeft zoeken geen zin. Dit eiland verbergt zoveel mysterie, roept zoveel vragen op dat je het uiteindelijk allemaal maar loslaat: het hoe…, wie… en waarom. En als je daar bent, op dit punt van overgave word je beloond. Dan neemt het je bij je hand en voert je langs geheimzinnige ondergrondse tempels. Laat je genieten van bijzondere kunstschatten, wonderlijke kleurschakeringen, prachtige vergezichten en zacht strelende zwoele winden. Malta is de naam van de gehele eilandengroep in de Middellandse Zee waartoe Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino behoren. Tijdens deze reis verblijven we ook 2 dagen op Gozo. De unieke sfeer van Malta komt voort de smeltkroes van culturen en volken die op Malta geleefd hebben.

Magische reis op Malta en Gozo

Magische reis op Malta en Gozo

De reisorganisatie: Magical Tours - Organiseert al meer dan 23 jaar spirituele reizen!

Vanaf 1999 organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters!

Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Je bent van harte welkom!

Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis!

Laat je raken! Laat je inspireren!

•Inspirerende plaatsen en activiteiten
•Een goede organisatie
•Stilte, rust en ruimte
•Ongerepte natuur
•Ruimte voor jouw persoonlijke beleving
•Culinaire vegetarische maaltijden
•Duidelijke informatie vooraf en tijdens de reis
•Respect voor aarde, mens en dier
•Ook senioren en alleengaanden voelen zich bij ons thuis

Ontspan! Geniet! Stel je open voor een nieuwe impuls!

In 2022 was 65% van onze gasten al eerder met ons mee geweest.
Dat ervaren wij als een groot compliment.

Met 23 jaar ervaring, de oudste spirituele reisbureau van Nederland!
Bekijkt reviews op Trustpilot - https://nl.trustpilot.com/review/www.magicaltours-vakantie.nl?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroTrustScore

Gegarandeerd op reis dankzij Garantiefonds GGTO.
Garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators.

De tijd is rijp!
Ga met ons op reis.....Je zult nooit meer dezelfde zijn…!

Zoek contact met organisatie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.