pommele, 25 mei 2015

Maak favoriet 

foto pommele

Spiritualiteit en leeftijdsvoorkeur

Lieve mensen,

Het valt mij op dat ik een hoop leuke mannen voorbij zie trekken met enorme belangstelling voor het spirituele pad en dito bezigheden. Er wordt gemediteerd, geyogaad en vegetarisch gekookt voor zichzelf en hun toekomstige lief.

Echter, als ik kijk naar de ideale partner, kom ik maar al te vaak tegen dat mannen nog steeds een vrouw zoeken die graag wel twintig jaar jonger moet zijn. Pietje van 48 zoekt vrouw van 25 tot 44 jaar, liefst ook wat kleiner dan hijzelf.

In de tachtiger jaren las ik reeds de verbazing van Anja Meulrnbelt en andere feministes, die zich ergerden aan mannen die graag een ongelijkwaardige relatie zochten met jongere, bij voorkeur lager opgeleide en kleinere vrouwen dan zijzelf.

Lieve mensen, volgens mij gaat hem om gelijkwaardige relaties in de spirituele wereld. Ondanks alle prachtige intenties is er niets veranderd sinds het cliche van tientallen jaren geleden. Is dit wat wij willen? In mijn geval betekent dat ik kan geen daten met 70 jaren die minimaal gepromoveerd zijn. Lieve mensen, ik doe hier niet aan mee. En jullie?

3636 keer bekeken