foto Terkimh

Wissel uit met Terkimh over haar kunstwerken!

Stuur bericht

 

 

Maak favoriet 

THNX-The Art Of Contrast (2022)

Toegevoegd op 12 januari 2023

In 2022 hield ik een kunstexpositie over licht en donker dat in ieder mensenleven voorkomt. Het ging over dankbaarheid voor contrast, dat ervaringen waardevol kunnen maken. Dat ons levenslessen mee kan geven en groei. Het creëert verhalen en intenties. Dankbaarheid leert je je leven in perspectief te bekijken. Ik wilde met deze expositie mensen inspireren. Ik deel dankbaarheidsverhalen die een schaduwpatroon maken van lichte en donkere tijden. Ze zijn niet los van elkaar te zien. Schaduwpatronen projecteer ik over de geschilderde kunst. Ook is er werk gemaakt dat gaat over mijn eigen gevoel. Ook zijn deze werken gemaakt met licht, donker en natuurlijk met dankbaarheid.

Spirituele kunst - THNX-The Art Of Contrast

Maak favoriet 

THNX-The Art Of Contrast (2022)

Toegevoegd op 18 september 2022

Wees Welkom! 30 oktober/12 november. KaaiDuurzaam, kadeplein 2, Roosendaal maandag en donderdag open van 14.00/17.00 vrijdag t/m zondag open van 10.00/17.00 Meer info zie https://kimterhorst.nl/recenteprojecten.html

Spirituele kunst - THNX-The Art Of Contrast

Maak favoriet 

THNX-The Art Of Contrast (2022)

Toegevoegd op 17 augustus 2022

Expositie over dankbaarheid: De expositie bestaat voornamelijk uit portretten, die half geschilderd zijn en half bestaan uit schaduw en ligt. De schaduwpatronen staan voor unieke levenspaden, met donker en lichte stukken. Juist het contrast maakt een mooi geheel. Ik deel ook fragmenten uit de interviews die ik hield over dankbaarheid met deze geportretteerde personen. Hiernaast komen er nog wat losse werken te staan in het thema van dankbaarheid. Ik hoop dat men geïnspireerd raakt en iets van de expositie mee kan nemen.

Spirituele kunst - THNX-The Art Of Contrast