Home » Vriendschap » Forum » Netsamen
  windkracht9, 2 augustus 2019

Maak favoriet 

foto windkracht9

Clubs en hun bestaansrecht?

Recent heb ik het clubbeheer van een club overgenomen en al een aantal activiteiten georganiseerd. Doordat mijn interesse voor de clubs op deze manier wat groter geworden is, zijn er bij mij ook vragen gerezen over veel andere clubs.

Hoe staan jullie t. o. v. de clubs? Het zijn er inmiddels 385+ of zoiets en als ik naar de hoeveelheid activiteiten (nu ca. 15, waarvan 8 van mijn club) in de agenda kijk lijkt mij dat geen heldere afschildering van de activiteit die er had kunnen zijn.

Bij het overnemen van het clubbeheer heb ik een groepsbericht verstuurd, maar meer dan de helft van de clubleden opent dit bericht niet eens, waar ik uit opmaak dat zij nu niet actief zijn op Netsamen.

Bij diverse bezoeken aan bestaande clubs is mij inmiddels ook gebleken dat de beheerder al geen lid meer is van Netsamen en zo dus een spookclub achterlaat.

Heel veel leden van clubs zijn dus niet meer actief, sommige clubeigenaren zijn zelfs al geen lid meer en veel clubleden doen eigenlijk ook niets met hun lidmaatschap.

Hoe zouden clubbeheerders en/of Netsamen hier mee om kunnen en/of moeten gaan?

Het lijkt mij logisch dat clubs waarvan de beheerder geen lid meer is ook automatisch verwijderd worden als club, waarbij de clubleden hiervan wel een melding krijgen zodat zij evt. een andere club kunnen gaan zoeken. Tevens kan ik mij er iets bij voorstellen dat clubs waarvan de clubeigenaar en/of clubleden langer dan bijv. 6 mnd niet actief is geweest in die club, dat die club ook opgeheven wordt of dat het lidmaatschap van die club dat komt te vervallen, waardoor je je opnieuw aan moet melden om club actief te houden. Ik roep maar even wat.

Wat zien jullie daarin nog voor mogelijkheden om de clubactiviteiten naar een hoger level te tillen?

Ik lees graag jullie reacties.

Hartelijke groet,
Bft

1996 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Praktijk EenzijnBanner van Piramides van Bosnië