Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Waterstroom 14 januari, 16:46

Maak favoriet 

foto Waterstroom

Nieuwe contacten voor het nieuwe jaar ARNHEM

*veegt het stof van haar profiel*

Dit nieuwe jaar wil ik beginnen met nieuwe vriendschappen maken
Wandelen, yoga, koken, theeleuten, op avontuur gaan

Wie past bij mijn profiel en vind het leuk om eens kennis te maken?

2888 keer bekeken


Zij pasten onlangs hun profiel aan:

foto Victor5055 jr, nbfoto Sterrenmaantje51 jr, ant(B)foto martijn196657 jr, n-hfoto BelindaM53 jr, ovfoto Lee197548 jr, utfoto jeanpierre44 jr, utfoto Cherielenore37 jr, z-h
foto Elisabeth1052 jr, frfoto Bertuchi55 jr, grfoto haNNah-aNNa47 jr, nbfoto Sanneke6970 jr, Buitenl.foto Jolanda_Ainila50 jr, gdfoto Zwaluws52 jr, zlfoto JaapVVV5072 jr, n-h

 

Meer vrouwen

Meer mannen

Kaiaaa 31 december 2023, 13:37

Maak favoriet 

foto Kaiaaa

Wensen-uitwisseling 2024

Lieve iedereen hier van en op Netsamen,

Vrede op aarde en daarbuiten, harmonie en balans in jezelf, gezondheid van geest en lijf, onvoorwaardelijke vriendschap, kinderlijke zorgeloosheid, speelsheid en humor, verdiepende verbredende verbonden wijsheid, alles omvattende liefde, dromen die uitkomen en nieuwe genereren, ontvankelijkheid voor alles wat gegeven en ontvangen wil worden, groeiende hartenergie die zich als een inktvlek verspreidt, eerst naar jezelf en vanwaaruit verder, openheid / echtheid / authenticiteit / jezelf durven zijn / gastvrijheid voor alle andere zelven, optrekkende mist tussen hemel, aarde en andere dimensies en oog voor / geloof in de oneindige stroom van kleine en grote wonderen…. dat en wat je zelf nog wensen kan, wens ik iedereen die dit leest. En trouwens ook iedereen die dit niet leest. En omdat ik dit net zelf ook gelezen heb, is de uitwisseling al compleet ;-)

2669 keer bekeken

-Stella- 28 december 2023, 09:14

Maak favoriet 

foto -Stella-

Massage

Ik zoek massage uitwisseling met een zachtaardige vrouw. Eventueel ook ademwerk, meditatie en Tantrische rituelen samen uitoefenen 🙏

2614 keer bekeken

  Cherie 22 december 2023, 16:52

Maak favoriet 

foto Cherie

Co-housing, workaway, vakantie Italië. . . .

Oproep:
Vanaf maart 2024: Workawayer, co-housing, retraite, vakantie. . . . . Ik heb ruimte! In de bergen in Noord-Italië, een half uur van de Middellandse Zee.
Sinds ruim twee jaar woon ik in Italië, in een groot huis met 5 slaapkamers, 2 keukens, 2 woonkamers, kelders en een moestuin. Door de strenge regelgeving kan ik niet meer verhuren via airbnb en heb geen inkomen meer! Het zou zo jammer zijn als ik terug naar Nederland moet, omdat ik nu de stilte ben gewend en de zee en de bergen.
Samen met anderen wonen is mogelijk, niet altijd makkelijk maar heel leerzaam!
Afgelopen jaren heb ik veel ontdekt over het leven en mijzelf goed leren kennen, hier in de stilte. Voel je je geroepen een paar maanden in de bergen te wonen, om workaway te komen doen voor kost en inwoning of vakantie te vieren?
A. s. januari en februari ben ik in Nederland. Eind februari rij ik terug naar Italië, wie geen auto heeft kan meerijden.
Zegt het voort!
Ciao, Iris

2707 keer bekeken