Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Lomi Lomi Massagecursus van 5 dagen
Met korting

Van 11-02-2023 tot 13-03-2023
Locatie: van Alphenstraat 2, 2274NA Voorburg, Zuid-Holland
Door: Praktijk Uit Handen
Prijs: € 599,00
Lomi Lomi Massage is doordrongen met oeroude Hawaiiaanse tradities als Ho'oponopono en Huna. Lomi Lomi versterkt de energiestroom en brengt lichaam, ziel en bewustzijn in balans en stimuleert de verbinding met je authentieke zelf.

Gedurende 5 lesdagen word je meegenomen om deze helende vorm van lichaamswerk te ervaren en leren.
Lomi Lomi Massage wordt ook wel de "Loving Hands Massage" genoemd. De aanraking is vanuit compassie en liefdevolle aanwezigheid (Aloha) waardoor de massage op een subtiele manier diep werkt en een release geeft. Zowel fysiek, energetisch en emotioneel ga je loslaten.

INHOUD CURSUS
Je leert vanuit je ervaring begrijpen waar Lomi Lomi Massage over gaat. Zo zijn lichaamsgerichte oefeningen geïntegreerd, aangevuld met de spirituele en wetenschappelijke inzichten. Essentiële Lomi Lomi Principes (zoals Aloha, Ohana, verbinding hart en handen, adem) leer je integreren in de massage.
Je leert ook veel technieken (en ontvangt online instructievideo's) zodat je na de cursus een Lomi Lomi Massage van 1,5 uur kunt geven.

VOOR WIE
De cursus is zo opgebouwd dat hij veel biedt voor zowel de beginnende als ervaren masseur.
Je kunt er voor kiezen om volledige Lomi Lomi Massages te gaan geven of om de Lomi Lomi technieken te integreren in de massages die je al geeft. Door te masseren met je onderarmen, kun je nl. je handen en polsen ontzien en je kunt gemakkelijk met je lichaamsgewicht werken waardoor je als masseur je lichaam ontziet. Daarnaast stimuleer je door de speciale manier van bewegen en je intentie, ook de energiestroom in jezelf, hierdoor krijg je er als masseur ook energie van!

DOCENTE
De docente, Lotte Kaptijn, geeft sinds 10 jaar zij les in Lomi Lomi Massage en blijft zich hierin ontwikkelen. Zij is opgeleid in Kahuna Bodywork door Tamara Ho’okahi Stevens (partner van Kahu Abraham Kawaii) en een leerling van Abraham Kawaii.

"De holistische en compassievolle benadering waarbij zowel het fysieke- en energetische lichaam als ons bewustzijn (en onderbewustzijn) worden aangesproken en in balans gebracht is wat deze massagevorm tot een complete benadering maakt. Het zorgt voor mobilisatie en vervolgens integratie van wat je gedurende je leven onbewust hebt opgeslagen in jezelf. Geduld, openheid, vertrouwen en liefdevolle aandacht (oftewel Aloha) zijn hierbij de sleutel. Graag laat ik je kennismaken met de Hawaiiaanse visie en prachtige massage."

DATA
De cursus wordt gegeven op:
11, 12, 13 feb. en 12, 13 maart 2023 in regio Den Haag (de dagen zijn niet los van elkaar te volgen)

#massagecursus #lomilomimassage #lomilomi #bewustwording #meditatie #persoonlijkeontwikkeling #aandacht


KORTING

Indien je uiterlijk 2 maanden voor aanvang inschrijft en betaalt, ontvang je 50 euro korting. Of kies er voor om vóór aanvang van de cursus een Lomi Lomi massage van minimaal 1,5 uur te ervaren en ontvang 50 euro korting

Toegevoegd op 06-07-2022
Workshop of cursus, Massage, Pers. ontwikkeling
Praktijk Uit Handen
Jan ten Brinkstraat 73
2522 HV  's-gravenhage
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 31619999547