Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Stiltereis in Andalusië

Van 12-02-2023 tot 18-02-2023
Locatie: Casa Rural La Morata, xxxx Las Casillas de Martos
Door: Mi Cuento Reizen
Prijs: € 1395,00
De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden
Er is niets zo boeiend als de stilte. De diepe rust in jou, die optreedt als er niets meer moet of hoeft, brengt je naar diepere inzichten, naar jouw essentie, naar wie je écht diep van binnen bent. De stilte laat je écht in je lijf zakken. Als alle ruis van buitenaf wegvalt, de ontspanning en jouw verstilling begint, is dat wat er van binnen om jouw aandacht vraagt zonder moeite hoorbaar. Ontvang antwoorden op je innerlijke vragen. De stilte is zacht en helend en maakt de wijsheid van jouw hart wakker.

Stilteretraite mét groepsprogramma
Uniek aan jouw stiltereis met Mi Cuento is dat er een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos mee beweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. De stilte, rust en ontspanning laten de geest verstillen en verkwikken. Het zorgvuldige programma maakt ook de wijsheid van je lijf 'wakker' en geeft jouw stilte inhoud. De combinatie van die twee geeft diepe inzichten.

Door deze bijzondere afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stilteretraite voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is.
Toegevoegd op 23-09-2022
Reizen en vakanties, Innerlijke reis
Mi Cuento Reizen
Onderste Puth 1
6155 LP  PUTH
Limburg
Nederland
Telefoon: 0641429945