Spirituele Agenda Netsamen

Archief

1-daagse Ontdek Paardencoaching

Datum: 23-09-2023
Locatie: Wychen, Gelderland
Door: dcpaardencoaching
Prijs: € 175,00
Dichter bij jezelf komen door het contact met een paard.
Tevens is het mogelijk om op deze dag je ondersteunt te weten door tarotkaarten. Zie het programma verken je bestemming.
We werken met 3 coaches en op deze dag zal het werken met de tarotkaarten ook mee genomen worden,

Wil je krachtiger en effectiever functioneren?
En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Of je bestemming verkennen? Sta je op een kruispunt/keuzemoment?
Stap met ons in de paardenbak!
We benutten in deze cursus de bijzondere eigenschappen van paarden. Zij zijn onze co-coaches en helpen ons bewust te worden van onze communicatie en persoonlijk leiderschap. Ook als je open staat voor een ontmoeting met paarden en wilt onderzoeken wat ze je te zeggen hebben Ook de inzet van tarotkaarten en een systemische verkenning behoort tot de mogelijkheden. dan ben je van harte welkom.
De ervaring van het “’werken”’ met paarden is intens, in het hier en nu, met eerlijke en directe feedback. Deze vorm van coaching beklijft!
De paarden reageren op ons vanuit hun natuurlijke “zijn” en vanuit het hier en nu.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de feedback van paarden, geïnteresseerd is in de eigen persoonlijke ontwikkeling en op een veilige manier wil kennismaken met Paardencoaching. We gebruiken daarvoor verschillende invalshoeken.

We werken met een kleine groep.
Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. 2 of 3 begeleiders en 3 paarden. We werken de hele dag buiten. (er is wel een schuilmogelijkheid)
Intensieve en persoonlijke begeleiding.
Mooie omgeving.
Toegevoegd op 10-12-2022
Pers. ontwikkeling, Coaching, Leven vanuit je hart
dcpaardencoaching
6562 XN  Groesbeek
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06 40733848