Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Orgasmic meditation voor geliefden

Datum: 30-03-2023
Locatie: Meerleseweg 8 , 5113 BL Ulicoten, Noord-Brabant
Door: Hartenlust
Prijs: € 200,00
Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels de diepte in. Je kunt komen met je geliefde of intieme vriendin, zowel M/V als V
/V combinatie is mogelijk.
We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

Orgasmic meditation
Dit is een methode om meer gevoelssensaties te ontwikkelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen demonstreren. De OM is ontwikkeld door Nicole Daedone, de auteur van Slow Sex en is heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere connectie teweeg kan brengen. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Trainers: Anina Storteboom, intimiteitscoach en psychosociaal therapeut en Steven Ansems, tantramasseur. Sinds enige jaren geven wij samen workshops en tantra (massage) sessies aan stellen, met veel plezier en passie.

Het aantal deelnemers voor onze workshops is beperkt en daardoor zijn de middagen of avonden nog intiemer en exclusiever.

NB: het is ook mogelijk deze workshop privé (dus als stel/koppel alleen met de trainers) te volgen voor een nog intiemere beleving. Voor een flyer met prijsopgaaf stuur je ons een mailtje.
Toegevoegd op 16-12-2022
Meditatie, Massage, Workshop of cursus
Hartenlust
Meerleseweg 8
5113 BL  Ulicoten
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 0610512274‬