Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Ziekteopstellingen avond

Datum: 23-03-2023
Locatie: Fort Vreeswijk 2, 3433 ZZ Nieuwegein, Utrecht
Door: Nijman Coaching & Trainingen
Donderdag 23 maart is er een avond Ziekteopstellingen in Nieuwegein. Een avond waar ruimte is om te werken met een thema/vraag of deze bij te wonen als deelnemer/representant. Als je nieuwsgierig bent naar opstellingenwerk is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze methodiek als deelnemer.

Bij een ziekte opstelling worden representanten voor de ziekte of voor het symptoom opgesteld en de opsteller volgt wat zich aandient in de opstelling. Het bijzondere van deze vorm van opstellen is dat er een systemische dynamiek zichtbaar wordt die onder een ziekte of symptoom werkzaam is. Vanuit het systemisch werk beschouwen we ziekte als een uiting van het lichaam om iets dat gezien wil worden zichtbaar te maken. Een opstelling helpt hierbij doordat het bewustwording brengt in de relatiepatronen tussen jou, je ziekte, je relaties in het hier en nu en soms ook de geschiedenis van jouw familiesysteem. De ziekte mag er zijn en wordt geaccepteerd en de boodschap die het bevat is kostbaar. Je kunt dan kijken naar wat gezien wil worden en tot nu toe niet zichtbaar was, en vanuit dat contact kan beweging ontstaan die ruimte geeft. In deze opstellingen nemen we ook Sjamanistische perspectieven mee en de eventuele invloed van bijvoorbeeld vorige levens.

Stuur een mail naar info@vincentnijman.nl voor meer info en opgave. Of boek direct via de site: www.vincentnijman.nl/product/ziekteopstellingen-avond/
Toegevoegd op 06-02-2023
Familieopstellingen, Energiewerk, Sjamanisme
Nijman Coaching & Trainingen