Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Avond lezing Spirituele Iriscopie

Datum: 20-03-2023
Locatie: Randstad 22-161 t/m 163, 1316BM Almere, Noord-holland
Door: Rayid Nederland, spirituele iriscopie
Prijs: € 17,00
Vind jij het fijn om veel meer over jezelf en anderen te weten te komen en te begrijpen?
Wil jij meer zicht op je zielenpad ?
Wil jij meer contact met je hogere Zelf?

Dan is deze lezing misschien iets voor jou!

Bezield leven.

We zien erg veel verschillende structuren in de iris. Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn. Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hiervan geven weer wie we zijn. Hoe we met mensen omgaan, wat onze talenten zijn, wat we moeilijk vinden, en ontzettend veel meer. Hoe meer we leven in harmonie met onze 'tekens", hoe meer we bezield invulling aan ons leven geven.

In de klassieke iriscopie ligt de nadruk op het fysieke lichaam. Binnen de spirituele iriscopie ligt de nadruk meer op het spirituele, emotionele en mentale lichaam. Ook bekijken we de iris vanuit het chakra model en leggen we de verbanden met het fysiek lichaam.

Pad van bestemming.

Het doel van de spirituele iriscopie is 'de ziel ondersteunen op het pad van zijn bestemming'. Door de structuren van de iris en de tekens te herkennen, kunnen we dit bezielde pad duiden. Dit helpt mensen om zichzelf te herkennen en (levens)vragen te beantwoorden. De Rayid-methode laat licht schijnen op de vragen waarmee mensen zitten. Andere vormen van iriscopie vullen dit aan. In de praktijk komen veel mensen die niet zo goed weten welke kant ze op moeten, al dan niet met lichamelijk / emotionele klachten. Ze voelen van binnen dat ze niet meer op het juiste spoor zitten of vast zitten in bepaalde thema's, zoals relatieproblemen, familierelaties of werkthema's. Daarin kan deze vorm van iriscopie zeer behulpzaam zijn. Zowel op het gebied van gezondheid, relaties, werk en persoonlijke groei en ontwikkeling. Het maakt duidelijk waarom stukken uit het verleden invloed hebben op het heden en biedt mogelijkheden om dit te 'helen'.
Toegevoegd op 30-12-2022
Spirituele groei, Leven vanuit je hart, Pers. ontwikkeling
Rayid Nederland, spirituele iriscopie
Nederlandlaan 82
2034PB  Haarlem
Noord-holland
Nederland
Telefoon: +31648233487