Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Ontdek je kernblokkades

Van 09-02-2023 tot 09-03-2023
Locatie: Wijde wormer 202, 2905 TZ Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Door: Empower Yourself coaching
Unieke sessies waarbij jij in een aantal sessies door een transformatie proces gaat en je echt de blokkades aanpakt bij kern, zodat jij uit die vicieuze cirkel komt. Dit betekent dat je door het aanpakken van de kernblokkades je emotioneel, fysiek en mentaal in balans komt.

Waar kan ik je mee helpen?
* Op elke thema in je leven waar je tegen aanloopt.
Denk hierbij voorbeeld aan: dominant gedrag, onderdrukking, je niet veilig voelen, vluchtgedrag van leven naar overleven, jezelf saboteren, onrecht, machteloosheid, verslaving, angst, afweermechanisme, jezelf onzichtbaar en kleiner maken of mogelijk loop je met een trauma rond waar je graag vanaf wil.
* Je emotionele evenwicht wat het fundament is voor een optimale gezondheid.
* Fysieke klachten en burn-out klachten. We zoomen hierop in om de kernblokkades weg te halen en waarom dit in je in je leven is gekomen.
* Je levensmissie krijg ik voor je door en daarna halen we de emotionele kernblokkades weg die jou nog in de weg zitten.
* Manifesteren van overvloed op elk thema van je leven.
* Contact maken met een overleden dierbare, zodat je antwoorden krijgt en weer verder kunt.
* Korte readingen die je beeld geven waar je nu staat en welke stappen je hierbij kunt zetten.

Wat merk je van de sessies?
* Door de visualisatie sessie neem ik je mee op reis en gaan we direct naar jouw kernprobleem en wordt de energie weggehaald.
* Je voelt je ontspannen, rustig en herboren.
* In een korte tijd kan jij doen wat je echt te doen hebt en hierbij begeleid ik je stap voor stap.
* Het is life changing, je wordt je ware zelf en je straalt de hele dag door.

review van een klant:

‘Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.’

Via zoom sessies of live bij mij op locatie gaan we samen de coachsessie in, zodat jij na de sessie heerlijk in je eigen energie blijft en kunt nagenieten van de energie en de inzichten. Tijdens het gesprek krijgt je tips en tools mee die je direct kunt toepassen om in je kracht te blijven. Je kunt via een gratis intake gesprek kennis met mij maken en dan geef ik je door wat ik voor je kan betekenen.

Via deze link kan je de 4 stappen van transformatiefases nalezen voor een gezond en gelukkig leven.
www.empoweryourselfcoach.com/nl/wat-maakt-mij-gelukkig

Empower Yourself coach
Chantal van den Broek
Mail: info@empoweryourselfcoach.com
Mobile: 06-43 71 24 98
www.empoweryourselfcoach.com/nl/gratis-intake
Toegevoegd op 26-01-2023
Healing , Coaching, Innerlijke reis
Empower Yourself coaching
Wijde wormer 202
2905 TZ  Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06 - 43 71 24 98