Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Gratis masterclass Healthy & Wealthy life

Datum: 10-03-2023
Locatie: Wijde wormer 202, 2905 TZ Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Door: Empower Yourself coaching
Met het online programma Healthy & Wealthy life experience kan jij een gelukkig, gezond en overvloedige leven creëren. Op fysiek, emotioneel en mentaal gebied kom je weer in balans. Wordt meester in het ombuigen van je gewoontes en patronen en doorbreek voor een en altijd je emotionele blokkades. Uit persoonlijke ervaringen en ervaringen met klanten is het online programma Healthy & Wealhty life experience ontstaan en hebben we heel veel mensen gelukkig kunnen maken of nog gelukkiger dan ze al waren, wil je weten wat het programma jou kan brengen?

Schrijf je in voor de gratis masterclass: het geheim van een Healthy & Wealthy life. Ga naar: www.empoweryourselfcoach.com/gratis-healthy-wealthy-masterclass

Stel je voor dat je gezond en fit bent, financiële ruimte hebt en dat jij dagelijks je talenten inzet en je leeft vanuit, ontspannenheid, flow, plezier en gemak…

… niet langer je fysieke lichaam in de weg zit, maar wel fysiek in balans bent waardoor jij tijd hebt voor dierbare mensen om je heen en jij je tijd kunt besteden aan leuke dingen doen.
… niet meer emotioneel en mentaal uit balans bent, maar emotioneel en mentaal in balans bent waardoor jij in elke situatie dan ook in je kracht staat.
… jij je financiële situatie in balans krijgt, waardoor jij door kunt groeien en jouw droomdoelen echt neer kunt zetten.
… je ontdekt wat echt je talenten zijn, zodat jij hiermee een succesvolle onderneming op kunt opzetten en jij financieel onafhankelijk, vrij en gezond wordt.

Dit wordt allemaal mogelijk voor jou als jij gaat werken met de 4 tranformatiefases voor een healty, wealthy, abundance en prospertiy life. Ontdek het geheim van een Healthy & Wealthy life.

Heb je interesse om te werken aan een gezond en gelukkig leven? Meldt je aan en ontdek het geheim van een Healty en Wealthy life.
www.empoweryourselfcoach.com/gratis-healthy-wealthy-masterclass

Empower Yourself coach
Chantal & Marcel
Mail: info@empoweryourselfcoach.com
Mobile: 06-43 71 24 98
www.empoweryourselfcoach.com/gratis-healthy-wealthy-masterclass
of boek een gratis kennismakingsgesprek www.empoweryourselfcoach.com/gratis-intake
Toegevoegd op 10-02-2023
Events, Coaching, Leven vanuit je hart
Empower Yourself coaching
Wijde wormer 202
2905 TZ  Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06 - 43 71 24 98