Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Live Deeksha evenement met Sri Preethaji
Met korting

Datum: 22-03-2023
Locatie: Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel, Noord-Brabant
Door: Oneness Nederland
Prijs: € 50,00
Stap in het bewustzijn van wonderen
Grijp deze buitengewone kans om de grote Indiase mystica Sri Preethaji persoonlijk te ontmoeten en haar zegen te ontvangen. Het is tijd om de Schepper in je te ontdekken en je volledige potentieel te leven - in het hier en nu!
Wie is Sri Preethaji?
Sri Preethaji is een verlichte meester uit India die bekende persoonlijkheden als Usher, Tony Robbins of Adriana Huffington tot haar leerlingen rekent. Samen met haar man Sri Krishnaji is Sri Preethaji de stichter van de meditatieschool EKAM in Zuid-India en auteur van de internationale bestseller "De Vier Heilige Geheimen". Miljoenen mensen zijn al ontwaakt en leven in een verruimde staat van bewustzijn dankzij Sri Preethaji en Sri Krishnaji.
Wat is Deeksha?
Deeksha is een subtiele energietransmissie die je verbindt met je innerlijke goddelijkheid. Deeksha verlaagt de stresshormonen, waardoor ruimte ontstaat voor diepe stilte, grote helderheid en grondeloze vreugde - voorbij de duale geest. Deeksha behoort niet tot een bepaalde religie, filosofie of geloofssysteem en verrijkt uw persoonlijke groei volgens uw individuele spirituele pad naar innerlijke vrijheid en zelfrealisatie.


KORTING

Leden van de vereniging Oneness Nederland betalen slechts €45,00

Toegevoegd op 26-01-2023
Access consciousness, Leven vanuit je hart, Meditatie