Spirituele Agenda Netsamen

Archief

The Holy Trinity

Datum: 21-03-2023
Locatie: Hordenpad, 3223EJ Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Door: Nohrah
Prijs: € 10,00
Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.
De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.

Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. Elke bijeenkomst wordt er een andere thema behandeld.

De avond begint om 19.00 uur tot +- 21.30 uur
Kosten voor deze avond zijn €10,- inclusief thee, koffie en koekjes.
Het thema deze keer: Integriteit

Aanmelden kan via mijn website nohrah.nl/trainingen/the-holy-trinity/

Zie ook de algemene voorwaarden.

Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan onze workshops indien je een psychische aandoening(zoals schizofrenie), epilepsie of een pacemaker hebt. Dit omdat de energie elektro magnetische geladen is en daarom verstorend kan werken.
Toegevoegd op 03-02-2023
Esoterie, Energiewerk, Spirituele groei
Nohrah
Hordenpad 13
3223EJ  Hellevoetsluis
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0624438181