Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Opstellen van Binnen naar Buiten
Met korting

Datum: 11-02-2023
Locatie: Kaakstraat 52b, 6181 HN Elsloo, Limburg
Door: BasBuitenCoach
Prijs: € 45,30
Nicolle & Bas geven samen een opstellingenmiddag. Nicolle geeft opstellingen binnen en Bas geeft opstellingen buiten. Vandaag maken we hier een combi van. We beginnen met opstellingen in de natuur waarna we binnen verder gaan.
Nicolle en Bas kennen elkaar van het Dageraad festival waar we buren waren op de camping. Bas zijn eerste zin was bijdehand bedoeld en had ook meteen een systemische lading: "is deze plek voor mij bestemd?"

We kunnen ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent én het ook spannend vindt. Het mag er allebei zijn, alles mag er zijn...en alles is er!
Samen stemmen we af wie die middag naar een thema wil kijken. Het kan een vraag zijn over relaties, gezondheid, werk, opvoeding, gemis, angst, verlangen, innerlijk kind etc. Ook als representant & toeschouwer is het een helende ervaring. We laten het samen ontstaan en volgen onze intuïtie.

Qua kleding is laagjes makkelijk (door de emoties kun je het koud en warm krijgen) en stem je kleding af op buiten in de natuur zijn. Bij*&^&weer blijven we binnen. Om bij slecht weer toch het buiten gevoel te krijgen, vragen we jullie om 5 items uit de natuur mee te nemen.

groetjes Nicolle en Bas

p.s. S'avonds organiseren we ook een cacaoceremonie met als thema liefde. liefde voor een ander en liefde voor jezelf. voor meer info zie; (hipsy.nl/event/9309-cacaoceremonie-met-mantra-zingen)


KORTING

S'avonds organiseren we ook een cacaoceremonie. Wil je aan beide meedoen krijg je 10 euro korting.

Toegevoegd op 05-02-2023
Familieopstellingen, Coaching