Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Online programma Healthy & Wealthy life experience

Datum: 26-03-2023
Locatie: Wijde wormer 202, 2905 TZ Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Door: Empower Yourself coaching
Waar loop jij in het leven tegenaan? Kamp jij met gezondheidsproblemen (bijvoorbeeld: spataderen, rug- en nekklachten, hoofdpijn, astma of burn-out klachten) of andere ziektes zoals bijvoorbeeld scoliose of een hernia? Loop je volledig vast in het leven en weet je niet hoe je hier uit moet komen? Of misschien heb jij wel financiƫle problemen en wil je meer geld verdienen en wil je deze situatie omdraaien? Of mogelijk weet je totaal niet wat je met je leven aan moet en heb je geen idee wat je talenten zijn? Na aanleiding van onze eigen ervaringen en klantervaringen is het online programma ontstaan, lees hier meer over het programma: www.empoweryourselfcoach.com/nl/online-programmas/healthy-wealthy-life-experience

Met het online programma Healthy & Wealthy life experience kan jij een gelukkig, gezond leven en overvloedige leven creƫren. Op fysiek, emotioneel en mentaal gebied kom je weer in balans. Wordt meester in het ombuigen van je gewoontes en patronen en doorbreek voor een en altijd je emotionele blokkades.

Sta open voor iets anders, want de kracht zit hem in het doen, je wordt stap voor stap meegenomen en resultaat zal een logische gevolg zijn. Bekijk het Healthy & Wealthy life programma op de website of boek een gratis gesprek om te kijken welk programma het beste bij je aansluit.

Wij van Empower Yourself helpen heel veel mensen en wij zijn inmiddels gespecialiseerd om mensen te kunnen helpen op elk thema van hun leven. Heb jij gezondheidsklachten, wil je deze in balans krijgen en wil jij jouw mooiste leven manifesteren? Werkelijk op elk gebied kunnen wij jouw helpen met echt resultaat. Wonderen bestaan echt en die maken wij dagelijks mee, kom het zelf maar ervaren, je bent van harte welkom bij Empower Yourself.

Wil je eerst weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kan je starten bij de online community voor een Healthy & Wealthy life.
De 1e maand is gratis en kunt voor jezelf altijd bepalen of je verder wilt gaan of dat je met het online programma of coaching verder gaat.
Alles is mogelijk, omdat wat wij jou kunnen bieden afgestemd op jou is.
Heb je interesse schrijf je direct in bij de Healthy & Wealthy community: www.empoweryourselfcoach.com/abonnementen.

Empower Yourself coach
Chantal & Marcel
Mail: info@empoweryourselfcoach.com
Mobile: 06-43 71 24 98
www.empoweryourselfcoach.com/online-programmas/healthy-wealthy-life-experience
www.empoweryourselfcoach.com/abonnementen
www.empoweryourselfcoach.com/gratis-intake
Toegevoegd op 12-03-2023
Healing , Coching, Online cursus
Empower Yourself coaching
Wijde wormer 202
2905 TZ  Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06 - 43 71 24 98