Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Helend werken met de Wichelroede en de Pendel
Met korting

Datum: 23-09-2023
Locatie: Veurseweg 182 , 2252 AG Voorschoten, Zuid-Holland
Door: Stichting De Ruimte
Prijs: € 85,00
Helend werken met de Wichelroede en de Pendel + Helend Aarden & Gronden

Er bestaan vele manieren van aarden en gronden, waarvan er verschillende worden besproken en uitgevoerd in deze workshop. Goed kunnen aarden is de basis van een harmonieus leven, waarbij je met beide benen letterlijk en figuurlijk stevig op de grond staat. Een goede aarding verhoogt het concentratievermogen, het zelfvertrouwen en geeft op langere termijn emotionele stabiliteit.
Tijdens deze workshop leer je wat een pendel is en hoe een wichelroede werkt. Deze tools worden regelmatig in onze workshops gebruikt om je emotionele en spirituele ontwikkeling te meten. Via de pendel en de wichelroede leer je in deze les meer over jezelf.
Ongeveer 200 jaar geleden, sinds het industriële tijdperk, zijn wij de verbinding met moeder Aarde kwijtgeraakt. Om goed te kunnen aarden is het herstellen van deze verbinding noodzakelijk. Deze workshop leert je hoe je je weer met haar kunt verbinden.

Wat je kunt verwachten:
- Er worden twee metingen gedaan met de Bio-Well camera, waarop je de posities van je chakra’s en hun werking kunt waarnemen. De kwaliteit van het energieveld om je heen wordt helder weergegeven. De eerste meting wordt voor aanvang van de workshop uitgevoerd. De tweede meting wordt aan het einde van de workshop uitgevoerd, zodat je het resultaat van deze workshop kunt zien.
- Er wordt een persoonlijke meting met de wichelroede uitgevoerd om direct te kunnen zien of je goed geaard en gegrond bent.
- Er word je geleerd hoe de pendel werkt en hoe je hem kunt gebruiken om je persoonlijke groei en je spirituele ontwikkeling te kunnen meten.
- Er word je geleerd welke methode bij jou persoonlijk past om goed te kunnen aarden en gronden en hoe vaak je deze methode toe moet passen voor een goed resultaat.
- Je krijgt een pendel en pendel-bladen zodat je er thuis zelf mee kan werken. Je ontvangt via e-mail de resultaten van de BioWell metingen.


KORTING

Inclusief chakra's (energie)metingen met de BioWell camera.

Toegevoegd op 23-07-2023
Healing , Healing workshop, Transformatie
Stichting De Ruimte
Troelstraweg 30
2241 PS  Wassenaar
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0618587215