Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Verbonden Aanraking - Vervolg Tantra-avond
Met korting

Datum: 19-09-2023
Locatie: Schraaweide 2, 6932 LT Westervoort, Gelderland
Door: Hartstreling
Prijs: € 40,00
Verbonden aanraking begint bij jezelf open te stellen, zowel in het aanraken als in het aangeraakt worden. Werkelijk verbonden aanraken doen we vanuit ons hart. Tantra daagt je uit om de liefde en compassie in jezelf te vinden in elke aanraking, zowel voor jezelf als de ander.

Aanraking is ook bevestigend. Bevestigend voor ons lichaam dat we er mogen zijn zoals we zijn. Bevestigend voor onze geest dat we mogen verbinden. In deze tweede workshop in het thema Verbonden Aanraking gaan we aanraken vanuit ons hart en elkaar in die aanraking ook bevestigen.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

-= OPBOUW TANTRA-AVOND =-

Na ontvangst beginnen we met het symbolisch en energetisch opbouwen van de tempel, waarin we Kali en Shiva uitnodigen, samen met de elementen.

In de tempel verbinden we ons met elkaar en ervaren we de Tantra-meditaties en -oefeningen. Door de energie van de tempel kunnen de ervaringen dieper gaan. Elke keer dat we iets in onszelf los kunnen laten, is dat een offer aan Kali. Elke keer dat we ons bewustzijn vergroten, is dat een offer aan Shiva.

Aan het eind van de avond heffen we de tempel weer op, waarna nog even nagepraat kan worden.

-= GEEN SEKS =-

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens de Tantra-avonden worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

-= BALANS =-

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

-= PRAKTISCH =-

* Inloop vanaf 19:00u
* Voor wie: alleengaanden en stellen
* Geschikt voor wie nieuw is met Tantra
* Man/vrouw balans: ja
* Naaktheid in de workshop: ja (bewaak hierin je eigen grenzen)
* Meenemen: kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen, omslagdoek
* Toegankelijkheid: de ruimte zit op een bovenverdieping en er is geen lift
* Bijdrage: € 40,-

➡️ AANMELDEN: hartstrelingtantra.nl/evenement/verbonden-aanraking-vervolg-tantra-avond-230919/

-= KORTINGEN =-

Meld je je aan voor beide workshops in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Mocht we je om een of andere reden onverhoopt niet mee kunnen laten doen met de tweede workshop (wat soms gebeurt door man/vrouw balans) dan krijg je de helft terug voor de niet gevolgde workshop. Je loopt daarin dus geen risico.

We hebben ook een 8-strippenkaart. Deze strippenkaart is 2 jaar geldig. Hiervoor betaal je geen € 320, maar € 256. Met een strippenkaart moet je je nog wel voor elke workshop die je wilt volgen los aanmelden. Klik hier voor het aanschaffen van een strippenkaart: hartstrelingtantra.nl/product/strippenkaart-tantra-avonden/

-= AANMELDEN =-

➡️ Aanmelden via het formulier op onze website: hartstrelingtantra.nl/evenement/verbonden-aanraking-vervolg-tantra-avond-230919/#aanmelden

Voor meer info over de Tantra-avonden in het algemeen: hartstrelingtantra.nl/tantra-avonden/

Heb je ook interesse in onze andere Tantra-bijeenkomsten (Tantra-avonden, Sharing Circles, workshops en retraites)?
Klik hier voor de agenda: hartstrelingtantra.nl/evenementen/

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/verbonden-aanraking-vervolg-tantra-avond-230919/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl


KORTING

Meld je je aan voor beide Tantra-avonden in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Met onze 8-strippenkaart betaal je zelfs maar € 32 per Tantra-avond.

Toegevoegd op 14-09-2023
Tantra, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei
Hartstreling
Schraaweide 2
6932 LT  Westervoort
Gelderland
Nederland
Telefoon: 06-10996723