Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Hartenlust creatiedag
Met korting

Datum: 26-11-2023
Locatie: Meerleseweg 8, 5113 BL Ulicoten, Noord-Brabant
Door: Hartenlust
We zoeken ondersteuning bij het realiseren van een plek om te verbinden, te verstillen, te ontspannen, te genieten en weer tot bloei te komen. Op onze mooie plek in het buitengebied van Ulicoten ligt hiervoor al een fijne basis, met ruimtes om onze plannen te realiseren en een grote tuin, voor een voedselbos, een moestuin, bloemenzee en een vijver. Een sauna en plekken om te recreëren staan ook op ons wensen lijstje.

Omdat delen leidt tot vermenigvuldigen, delen we graag ons enthousiasme, onze liefde voor het werk dat we doen en de dromen die we hebben met jou of jullie. Zodat we er met elkaar van kunnen genieten en kunnen inzetten voor ons eigen stukje persoonlijke groei en ontwikkeling. In een omgeving die mens- en diervriendelijk is, waarbij we kunnen eten van ons landje en met elkaar de vruchten kunnen plukken van dit liefdeswerk.

Lijkt het je iets om hieraan bij te dragen? Wij zorgen er voor dat je de hele dag verwend wordt met een heerlijke lunch en/of avond maaltijd met lokale, biologische ingrediënten en een maaltijd aan het einde van de dag. Als het weer goed is, steken we 's avonds een vuurtje aan. Overnachting op het terrein is mogelijk als je je eigen bus of tent bij je hebt. We trekken ruim de tijd uit voor samenzijn en ontspanning tussendoor. Er begint zich al een vaste kern van mensen te vormen die deelnemen.

Werkzaamheden:
Vandaag gaan we heel veel bomen en struiken planten voor de struweelhaag die ons landje gaat omheinen.

Programma:
13:00 aankomen met koffie/thee en lekkers
13:30 start werkzaamheden
15:30 pauze
16:00 vervolg werkzaamheden
18:00 afsluiting met drankje en maaltijd


Voor vragen kun je een bericht sturen via Whatssapp, messenger of instagram en e-mail. Aanmelden kan gratis via de website. We hebben er zin in om met elkaar deze plek nog mooier te maken!


KORTING

Deze middag is bedoeld om jouw energie en tijd te geven in ruil voor een geheel verzorgde dag om ons te ondersteunen Hartenlust nog meer te laten bloeien. Een dag helpen geeft je korting op ons aanbod (workshops en individuele sessies).

Toegevoegd op 26-09-2023
Verbinding, Duurzaamheid, Eten en drinken
Hartenlust
Meerleseweg 8
5113 BL  Ulicoten
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 0610512274‬