Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Magic Sunday morning

Datum: 26-11-2023
Locatie: Wijde wormer 202, 2905 TZ Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Door: Empower Yourself coaching
Prijs: € 37,00
De start van je dag bepaalt hoe jouw dag eruit ziet. Je kent het vast wel. Je wordt wakker met een zwaar gevoel, je koppelt daar onbewust nog meer gedachten en en opeens heb jij een baaldag. Wist je dat jij als jij een ochtend start doet, dat jij jouw dag kan sturen? Je kunt hier namelijk jouw emoties en hoe jij wilt dat het verloopt aangeven. Zo begin jij de dag vanuit power!

Om dit samen met ons te ervaren wil ik je uitnodigen voor de Magic Sunday morning sessie van 11 tot 12.30 uur via zoom. Hierin nemen wij de mee hoe jij jezelf in een positieve flow krijgt. En uiteraard pakken we de emotionele triggers aan die jouw uit deze positieve flow halen. We nemen je ook mee hoe jij je intuïtie zo in kunt zetten dat dit jouw tijd bespaart gedurende de dag zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Als afsluiting ga jij zelf aan de slag om jouw magic morning samen te stellen. Wij helpen jou erbij, zodat jij deze zelf kunt blijven gebruiken op jouw manier en hoe jij dit wilt.

Wij hebben er zoveel zin in! Deze sessie is 1,5 uur duurt, dat dit eenmalig is en jij hebt aan het einde van de sessie zelf jouw eigen magic morning sessie hebt gecreëerd. Dit gaat je zoveel opleveren en is zo leuk om dit dagelijks te doen!

Als je mee wilt doen, stuur een mail dan ontvang je de inschrijf link.
checkout.empoweryourselfcoach.com/checkout/magic-sunday-morning-sessie

We kijken ernaar uit je dan te ontmoeten, zodat we er een fantastische magic morning van maken.

Liefs, Chantal & Marcel
Toegevoegd op 04-11-2023
Coaching, Transformatie
Empower Yourself coaching
Wijde wormer 202
2905 TZ  Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06 - 43 71 24 98