Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen

Datum: 26-11-2023
Locatie: De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Overijssel
Door: The Tantric Touch
Prijs: € 180,00
Samen met je geliefde of gelegenheidspartner diep verbinden
Op deze dag voor liefdespartners en gelegenheidsparen, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kasjmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner.

Na een voorstelrondje en opwarmoefeningen doen we wat speelse Tantrische oefeningen om elkaar beter te leren kennen en een partnermeditatie om dieper te verbinden.

Arnoud en zijn geliefde Debby geven vervolgens een uitgebreide demo van de Kasjmierse Tantramassage. Na de pauze ga je met je partner deze massage uitwisselen.

De Kasjmierse Tantramassage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen.

Praktisch:
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Kosten deelname: 180 euro per paar (massage olie, koffie/thee en soep inbegrepen)
Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek.
Opgeven en betalen via deze website!!

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor stellen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel zijn jullie comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert met je eigen partner op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.
Toegevoegd op 13-11-2023
Tantra, Massage, Partnermassage