Home » Dating » Toon profiel
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water

Kunst & Cultuur

 • Ik hou heel erg van lezen
 • Ik vind het niet belangrijk of mijn partner van lezen houdt
 • Mijn favoriete boeken:Ik hou van lezen en lees meestal meerdere boeken tegelijk. Heb een voorkeur voor psychologische, spirituele en sjamanistische boeken die me wat te leren hebben oa: Hoe heb ik je lief - P. Weisfelt, De stem van je lichaam - Peter A. Levine, Het meisje dat aan de oever verscheen - Geert Kimpen, Ongetemd leven - Glennon Doyle, Bevrijd door liefde - Jan Geurtz, De hoeders van de Aarde - Alberto Villolda, De Alchemist - Paulo Coelho.
  De inzichten in het boek De Celestijnse belofte - James Redfield hebben mij jaren geleden aan het denken gezet en geïnspireerd tot een andere manier van leven.

  Ik hou ook van historische romans zoals: De stam van de holebeer - Jean M.Auel en Kinderen van Moeder Aarde -Thea Beckman. Heb een passie voor de absurde verhalen van Roald Dahl uit: Gelijk oversteken, Op weg naar de hemel en M'n liefje m'n duifje.
 • Ik hou heel erg van films
 • Het is voor mij niet van belang of mijn partner van films houdt
 • Mijn favoriete films / t.v. programma's:Enkele van mijn favoriete films zijn: Seven pounds, As it is in heaven, Intouchables, The sixt sence, Forrest Gump, Amelie, La Vita E Bella en Spring, Summer, Fall. Winter....and Spring.
  Vind het ook geweldig om via beeld en geluid de natuur van binnenuit te beleven zoals in Microcosmos of The travelling birds.
  Kan ook erg genieten van knap gemaakte animatiefilms als Ice Age, Shrek en Nemo.
 • Mijn favoriete muziek:Music was my first love. . . Ik heb altijd veel steun en troost gevonden in het luisteren naar met gevoel gemaakte muziek. Waar ik naar luister is afhankelijk van hoe ik me op dat moment voel.
  Enkele van mijn favoriete albums zijn:
  - Michael Cashmore - Snow Abides
  - Birdy- Birdy
  - Katie Melua - The Collection
  - Norah Jones - Come away with me
  - Cat Stevens - The very best
  - Enya - Enya
  - Fleetwood Mac - Rumours
  - Eric Clapton - Unplugged
  - Camel - Harbour of tears
  - Pink Floyd - The Wall
  - Vangelis - 1492 - Conquest Of Paradise
  - Zenga - Zenga
  - Secret Garden - Songs from a secret garden
  - U2 - The Joshua Tree
  - Sting - Dream of the blue turtles
  - Coldplay - X&G
  - Roger Waters - The Pros and Cons of Hitch Hiking
 • Wat ik heb met beeldende kunst:Kijk graag naar beelden gemaakt van natuurlijke materialen in een natuurlijke omgeving (beeldentuinen).
 • Mijn theaterbezoek:Ik ga graag naar cabaret voorstellingen van Harry Jekkers, Najib Amhali, Jochem Myjer, Guido Weijers, Javier Guzman, Sara Kroos, Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp en Herman Finkers.
  Heb ook erg genoten van de muzikale theateroptredens van Zenga en Flairck.
 • Of ik van koken hou en mijn favoriete keuken:Ik hou van eten dat met liefde is klaargemaakt en laat me graag door jou verrassen. Vind het ook fijn om samen een beetje te kokkerellen. Sta zelf regelmatig in de (buiten)keuken of buiten boven een kampvuurtje te koken.
  Buiten de deur heb ik een voorkeur voor de Italiaanse en Oosterse keuken.
  Ben bewust bezig om gezond te eten en niet te snoepen. Momenteel voornamelijk smoothies van rauwe groenten en fruit en af en toe wat noten, pitten, zaden, ei en vette vis. Ben daar niet dwangmatig in eet en drink soms ook gewoon waar ik trek in heb. Verbouw voor een deel mijn eigen (biologische) groenten, kruiden, fruit en noten.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen navieren van de Zonnewende:

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

62088