Home » Dating » Toon profiel
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water

Vakantie

 • Ik hou van actief en ontspannende vakanties
 • De vakanties waar mijn partner van houdt: actief en ontspannende
 • Ben ik een wintersporter? nee
 • Of mijn partner op wintersport gaat is voor mij niet belangrijk.
 • Mijn favoriete vakantielanden:Ik vind het fijn om samen actief en avontuurlijk door ruige natuur / bergachtige gebieden te trekken (oa Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Spanje en Portugal). Met mijn 4-wheel drive kampeerbus (met comfortabel bed) in het wild kamperen, op de grens van bos en water en koken op een houtvuurtje.

  Heb een paar keer een maand met een terreinwagen met daktent door de ruige natuur van Zuidelijk Afrika getrokken. Vond het geweldig om al die wilde dieren van zo dichtbij te aanschouwen en heerlijk om al die dierlijke geuren op te snuiven.

  Vind het ook heerlijk om te snorkelen en duiken op de mooie, nog bijna maagdelijke riffen van de Rode Zee, Maledieven, Thailand, Filipijnen en Zuid-Afrika. Dit doe ik bij voorkeur tijdens een live-a-board-duiksafari.

  Merk dat ik steeds meer behoefte krijg aan vrijheid, ruimte en een wat warmer en zonniger klimaat, met name in de winter. Nu bezig met de aankoop van een 15 ha groot bergachtig natuurterrein, grenzend aan 1200 meter rivier in de Pyreneeën. Ga daar avontuurlijke activiteiten en retraites op het gebied van sjamanisme, tantra en natuurmedicijnen begeleiden.
 • Zo omschrijf ik mijn ideale vakantiepartner:Mijn vakantiepartner is sportief en avontuurlijk aangelegd en houdt van uitdagingen. Samen op pad het avontuur tegemoet. Met mijn 4-wheel drive kampeerbusje (mét comfortabel bed) op prachtige plekjes in het wild kamperen en koken op een houtvuur. Uitgebreid wandelen door ruige bergachtige natuurgebieden, langs meertjes, kabbelende beekjes, woeste rivieren, door adembenemende grotten etc. Helemaal geweldig, als je ook van kajakken, raften, zwemmen, snorkelen, duiken en klimmen houdt of dat wilt onderzoeken..
 • Houd ik van kamperen? ja op een naturistencamping
 • Houdt mijn partner van kamperen? ja op rustige campings in de natuur of ja op een naturistencamping
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen navieren van de Zonnewende:

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

62064