Home » Dating » Toon profiel
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Vreemd gaan, klinkt als iets stiekem doen en dat is niet iets wat ik zou willen. We zijn geen bezit van elkaar en vrij om onze eigen keuzes te maken. Iedere keer dat we er voor kiezen om in liefde samen te zijn, is dat een bewuste keuze van ons beiden. Wat we samen delen is bijzonder en uniek en zeker niet inwisselbaar. Als één van beiden de behoefte voelt om iets met een ander te onderzoeken / te ervaren, dan hoop ik dat we trouw aan onszelf zijn en daar open en eerlijk voor uit durven te komen. Ook als we daar angstig, onzeker of jaloers van worden.

    Ik heb een langdurige stabiele open relatie met een chronisch zieke vrouw die in een rolstoel zit en 16 uur per dag moet slapen om te overleven. In deze verbinding is zoveel liefde en vertrouwen, dat ik mijn liefde in alle open- en eerlijkheid, óók met een andere vrouw kan én mag delen.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik vind het fijn om te delen en ga het liefst samen op reis. Daarnaast vind ik het óók belangrijk om de ruimte te hebben om alleen of met een ander op reis te gaan.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ben eigenlijk best wel tevreden met mijn leven en doe de dingen die ik graag wil doen. Denk niet dat ik met meer geld andere dingen zou doen of veel gelukkiger zou zijn.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Dat mag ze helemaal zelf weten. Hoop dat ze er wat van opsteekt en dat met mij wil delen.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Ik ben eigen baas en doe zoveel mogelijk waar mijn hart ligt.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift