Home » Dating » Toon profiel
Dit is   Alcazar

Maak favoriet 

foto Alcazarfoto Alcazarfoto Alcazarfoto Alcazarfoto AlcazarBekijk foto's 
MaagdMaagdPaard ~ AardePaard ~ Aarde
'Lieve vrouwen,

in mijn ogen is een ieder van ons bezig met een eigen pad op deze aarde. Deze vertaalt de route die we reeds gelopen hebben vanaf het moment dat we zijn geboren en het pad dat we nog te lopen hebben. Iedereen heeft een eigen pad. Uniek en bovenal heilig. Sacred.

De een heeft een moeilijk pad, de ander een makkelijker pad. Maar welk pad jij ook loopt, elk pad is heilig. Daarom zou ik graag willen dat we met meer eerbied en respect naar ons eigen pad en dat van een ander durven te kijken en met minder oordeel tov elkaar in het leven staan.

Ik heb zelf een vrij ingewikkeld pad en ik ben mijn hele leven bezig om een weg naar het licht te vinden, na een moeilijke en ingewikkelde jeugd met weinig veiligheid en verbinding.

In essentie ben ik een gids, een kompas, een wegwijzer en ben ik altijd op zoek naar de juiste weg. Ik loop de onbewandelde paden. Dat maakt mijn pad soms ingewikkeld, maar ik vind altijd een uitweg. Een reis die in 2012 is gestart met enorm veel innerlijk (kind) werk, healing, transformatie en groei en vele ingewikkelde en ook pijnlijke hobbels onderweg die mij gemaakt en getekend hebben.

Door de afgelopen jaren ben ik spiritueel enorm gegroeid, heb ik een enorme connectie met spirit opgebouwd en heb ik mijn weg weten te vinden via de Native healing ceremonies (lakota), zweethut, Janosh, Kryon channelings, plantmedicijn en Kambo, de Maya kalender en de Stargate Experience. Nu doe ik het iets rustiger aan en heb ik even alles op een laag pitje staan.

Waar ik op dit moment naar op zoek ben is zachtheid, rust, liefde, compassie en begrip, met warmte, eerbied, respect en oordeelloosheid naar elkaar. Maar ook, joy, humor.

Ik zoek een vrouw die niet bang is om een verbinding aan te gaan en niet bang is voor spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en energie. Maar wat ik vooral belangrijk vind en zoek, is een een vrouw die ook goed in haar vrouwelijke zachtheid en compassie staat! Ik heb heel veel energie en spirit bij me en daar moet je tegenkunnen. Ik leg programma's en onzuiverheden bloot, druk knopjes in en haal je uit je comfortzone. Het is belangrijk dat je op een volwassen manier reageert als er iets wordt aangeraakt en daar verantwoordelijkheid voor neemt, het onderzoekt en niet gelijk blokkeert en wegrent.

Ik ben zelf een heel gevoelig persoon, voel alles aan en sta daarnaast sterk in mijn gevoel, emoties en kwetsbaarheid. En dat laatste is heel belangrijk voor mij. Kwetsbaar durven zijn.

Maar ik zoek met name een vrouw, of beter gezegd het meisje in jou, die zelf ook heel sterk verbonden is met de spirit. Zowel Spirit als werken met de Maya kalender is voor mij net zo dagelijks en normaal als boodschappen doen en als jij dat begrijpt, dan begrijpen wij elkaar.

De Maya kalender is een onderdeel van mijn pad en wat ik te doen heb op aarde en daar kan ik niet van af wijken. Dat is iets waar ik dagelijks mee werk en verbinding mee heb. Het brengt mij alles waar ik mijn leven naar op zoek ben geweest; verbinding met mij (hoger) zelf en het hogere bewustzijn.

Daarom is het belangrijk dat jij ook die interesse hebt of er voor open kan staan, anders gaat het niet werken. Dan kan ik niet mijzelf niet zijn. Maar als je happy bent met je leven zoals het nu is, dan ben ik geen match voor jou.

Ben jij toe aan wat anders en wil je meer weten van de Maya kalender? Ben je rond mijn leeftijd? Sta je stevig in je zachtheid en compassie als vrouw, maar ook met het meisje in jou? Mag alles er gewoon (zonder oordeel) zijn? Heb je een sterke connectie met spirit? Durf je echt verbinding aan te gaan en ren je niet gelijk weg als er een knopje wordt ingedrukt? Neem dan contact met me op!

Ik hoop je snel te spreken!

Over mij: De Bilt / 1.89/ Awakened Old Soul / Lifepath 9 / Arcturian Starseed / Gevoelig / Lichtwerker / lief / open(minded) / intuïtief / passievol / creatief / empathisch / oprecht / authentiek / hoog bewustzijn / spiritueel / sjamanisme / humor / Yellow Galactic Seed / Co-ouder van 2 /'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 43 jaar
 • Jij bent tussen de 41 en 44 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 189 cm
 • Jij bent tussen de 180 en 190 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een normaal postuur
 • Ik heb zelf kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Utrecht
 • Ik heb als sterrenbeeld Maagd
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Paard - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview