Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Bloom-Synergy

Maak favoriet 

foto Bloom-Synergy
BoogschutterBoogschutterOs ~ WaterOs ~ Water
'Hoi,
welkom lezer!
Leuk dat je mijn profiel leest!

. . hartelijk, positief oprecht, trouw en lief(devol) zijn termen die mij typeren. Ik ben een vrouwelijke vrouw en een mensen-mens. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat er in mensen omgaat en ben daarbij open-minded en communicatief ingesteld.
Ik houd van gezelligheid, humor en lol maken;-), genieten, lekker samen de natuur in, heerlijk relaxen, uitstapjes maken, events bezoeken, museum, terrasje pikken, samen koken etc. ;-) Iets leuks van het leven maken! Met vrienden . . . en natuurlijk met partner.

Daarnaast ben ik serieus, leergierig, houd ik van diepgang, het analyseren en doorgronden van zaken, zoeken naar de essentie, spiritualiteit, zelf-ontplooiing, fundamenten, het voeren van diepzinnige gesprekken over diverse onderwerpen.

Ik ben altijd in voor nieuwe dingen en uitdagingen. Ik ben van nature nieuwsgierig, enthousiast, creatief, ruimdenkend, oveelzijdig, ondernemend en positief ingesteld. Ik ben zowel graag op mezelf (in stilte) als in gezelschap. Ik ben zowel sterk (mannelijk) als ook sfeer-, energie- en fijngevoelig (vrouwelijk). Zowel analytisch als ook intuïtief. Ik ben zowel dynamisch als heel rustig. Ik vind 't heerlijk om (in stilte) alleen te zijn, ik ben ook graag onder de mensen. Zelfontplooiing en, -reflectie vind ik belangrijk. 't Is met mij niet zo snel saai, zeggen "ze". ;-)

Valkuilen zijn te zorgzaam, lief, empathisch, aanpassend en gevend zijn (second nature vanuit alles is liefde en verbondenheid. Maak daar geen misbruik van). Andere kant heb ik ook een heel krachtige kant. En als je té lang en té ver over mijn grenzen gaat (raakt mijn geduld op) en kan ik scherp, raak en direct in mijn woorden zijn.
In mijn werk ben ik ambitieus, gedreven, vooruitstrevend en heb ik graag inhoudelijk uitdagingen en lol. (Drive, perfectionisme, hard werken is een aandachtspunt. Werk ik aan ;-)) Soms ben ik een tikkeltje eigenwijs en heb ik een duidelijke eigen mening, maar altijd op een goede manier ;-) Ik zeg vaak niet zomaar iets.

Ik hoop iemand te vinden waarmee ik een diepe (harts / ziels) connectie heb of kan opbouwen. Mijn wens is onvoorwaardelijk liefde in vrijheid en elkaar in waarachtigheid ontmoeten en zien (in groot- + kleinheid) in (de sacret space) van zijn en hier en nu. Dan is elk moment vol vreugde.
Belangrijk voor mij zijn: eerlijkheid, trouw, gelijkwaardigheid, diepgang, elkaar inspireren en supporten.
In mijn hart ben ik oer-simpel. Ik hou van oprechte, eerlijke, directe communicatie en schone lijnen. Je kan mij álles zeggen, als het maar eerlijk en gemeend is.
Vrede, compassie, harmonie, puurheid, inspiratie, passie, vrijheid in verbondenheid is wat ik geef en zoek. Ik zoek iemand met een soortgelijk profiel als ik. Dit kan bestaan uit een hoog IQ, EQ, BQ e En / of iemand met een open, eerlijke, simpele gelijkwaardige, geweldloze communicatie en een gezonde dosis zelfreflectie.
Echter ik sta open voor verschillen. Verschillen kunnen elkaar inspireren en je kunt veel van elkaar leren. Dat creëert diepgang en synergie in een relatie.
Het werkt het best merk ik wanneer iemand goed weet waar hij staat, wat hij wilt en handelt vanuit zijn innerlijke kracht en wijsheid (en / of anders kwetsbaarheid en oprechtheid). Kracht is iets anders dan narcisme, domineren, egocentrisme en eigen belangen en verwachtingen doordrukken (en misbruik van mijn empathie en goedheid). Dat zoek ik duidelijk niet.
Complexiteit, aantrekken / afstoten, valse agenda's (vanuit eigen belang), oneerlijkheid matched niet met mij. Daar kan ik (in mijn hart) echt niet tegen.
Voor de rest laat ik mij graag door je verrassen ;-).
Ben je nieuwsgierig? Ben je geprikkeld? Dan hoor ik graag van je. Ik verheug me op een berichtje van je ;-).

Warme groet,
Bloom-Synergy
Ps. Ik doe dingen bewust. O. a. qua tijd, energie en met wie ik omga. Ik reageer alleen op serieuze persoonlijke berichten.'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 46 jaar
 • Jij bent tussen de 35 en 50 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 170 cm
 • Jij bent tussen de 160 en 220 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een slank, atletisch, normaal of volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Limburg
 • Jij woont in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, Friesland, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Zeeland, Antwerpen (be) of Limburg (be)
 • Ik heb als sterrenbeeld Boogschutter
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Water
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Het maakt me niet uit of jij een kinderwens hebt
 • Ik ben van W-Europese afkomst
 • Ik heb geen voorkeur voor de etnische afkomst van mijn partner
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift