Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Nova11

Maak favoriet 

foto Nova11foto Nova11foto Nova11foto Nova11foto Nova11Bekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterAap ~ MetaalAap ~ Metaal

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Mijn partner is een beetje huiselijk en beetje uitgaand iemand
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Het is voor mij niet van belang of mijn partner spiritueel is
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Ik ben dagelijks bezig met spiritualiteit in de vorm van yoga, meditatie of ademwerk (Wim Hof)

  Gelijkgestemdheid vind ik werkelijk van belang, maar waar uit zich dit in? Dat kan je niet uit een omschrijving halen, dat moet gewoon blijken in hoe we elkaar zien, voelen, afstemmen. Het verschilt ook per moment, of per dag. Ik zie het leven en mijn gemoedstoestand in golven komen. Zo kan het ook niet altijd leuk zijn samen, en dat gaat ook weer voorbij. Omgaan met weerstand of deze te laten varen is een prachtige kunst. Wat zou het mooi zijn kinderen dit in de toekomst ook op school leren.

  Ik hoef geen lange filosofische gesprekken over 'alles is liefde'. Wel over het ontrafelen van onze 'mind' en hoe we de moed opbrengen alles aan te kijken wat zich in het leven aandient.
  Ik vind mijn wereld mooi zoals zij zich nu aandient en hoop het nog mooier te maken door het te delen met een partner.
  En wie weet, mocht het wederzijds passen uitbreiden tot een gezin.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Ik ben snel te enthousiasmeren en. . . gek op avontuur.
  Ik zie partnerschap als vooral het zijn van een leuk en fijn team. Mensen die elkaar graag zien en eerlijk naar elkaar durven te zijn omdat de basis vertrouwen is. Niet altijd makkelijk maar wel het prettigst.
  Hier hoort voor mij bij dat je dingen onderneemt, er makkelijk op uit gaat samen.
  Ik hoef niet alles samen te doen. Ik hoop dat mijn partner zich vrij voelt zijn eigen ding te kunnen blijven doen en met nieuwe energie zin heeft om te ontmoeten.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Ik heb fijne waardevolle vrienden en spreek ze regelmatig. Het verschilt per periode, met de een soms meer dan met de ander, niet dagelijks, wel wekelijks. Sommige wonen verderop en zie ik een keer in de paar maanden, andere dichterbij en spreek ik elke paar dagen. Het wisselt. Het contact is innig en hartelijk en alles is welkom.
  Vriendschap is van essentieel belang voor mij, het brengt me steun, blijheid, warmte en knuffels.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Seksualiteit is denk ik de diepste laag die je kunt aangaan in contact. Een prachtig middel om te verbinden en te spelen. Een onderzoek dat ik niet zomaar aanga. Vooral hoe het wordt opgebouwd vind ik van belang. Als de basis afstemming en eerbied is, kan ik nachten vol maken.
  Ik vind seksualiteit een mooi en breed onderwerp waar veel over te zeggen valt. Dit bespreek ik graag verder live.
 • Mijn werk:Ik ben coach en begeleid mensen met PTSS in levensthema's waar ze vastgelopen zijn. Dit doe ik met ademen, de natuur in gesprek en lichaamswerk.
  Ook geef ik lessen en workshops in Hoelahoepen en Hoopdance voor volwassenen.
  Een tijd terug een grote opdracht in het Beatrix theater, 5 workshops voor 250 man (vrouw vooral). Dan heb ik in een halve dag heel snel heel veel mensen blij naar huis zien gaan :-) dat is heerlijk en vervullend.
  Spelend oud worden, dat lijkt me het mooist. .

  Daarnaast begeleid ik bij retraites voor zelfontwikkeling ongeveer een weekeind per maand.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Ik vind het belangrijk dat ik het naar mijn zin heb in wat ik doe. Toch heb ik ook nog wel een baantje er bij om rond te komen maar alles bij elkaar werk ik niet meer dan 26 tot 30 uur. Werk speelt geen belangrijke rol, ik ben niet van het vele overwerken dus dit zal niet knagen aan de relatie.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Wat heerlijk om over na te denken. .
  Goeie kleding, zakmes, waterfles, schrijf / boek, mobiel, wat kleine symbolische dingen en een lading ongeplande gebeurtenissen en ontmoetingen.
 • Ik verwen mijzelf zo:Sauna, film, lekker eten, fijne sfeer maken in huis met muziek en kaarsen en niets hoeven. .
 • Mijn definitie van geluk:Flexibel zijn en me dankbaar voelen en ruimte voelen voor alles wat er op mijn pad komt. .
 • Dit is waar ik van geniet:Spotane uitjes en afspraken
  Contact met vrienden
  speelsheid
  humor
  Kaarslicht en vuur
  natuur, dieren
  theater
  dansen,
  En ook;

  verrast worden, naar een bloem kijken, motor rijden, aan het vuur zitten, lopend mijn evenwicht bewaren op randjes, samen iets doen in het belang van gedeelde nieuwsgierigheid, samen lang in bed liggen en besluiten dat we nooit meer opstaan, Film kijken, spontaan een kaartje naar iemand sturen, bloemen kopen, een onbekende blij maken.
 • Zo ontspan ik me het liefst:Liggend :-)
 • Ik word ontroerd door:Kwetsbaarheid
  kinderspel
  liefde tussen familieleden
  hereniging van mensen
  jonge dieren
  ontwapenende situaties
 • Ik kan me ergeren aan:Ik ben toch niet perfect en ga hier echt wat dingen invullen.
  bijv:

  Hoe wij mensen deze dagen nog denken over dieren en kinderen en hoe we vinden dat ze onderdrukt en geconditioneerd moeten worden.

  Mensen die buiten hun zakken legen of afval op straat en natuur gooien.

  Trump en de rest van de onhumane wereldleiders

  Geluidsoverlast

  Het Corona protocol.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Dit hangt van de setting af, hoe ik zelf in mijn vel zit en nog veel meer zoals plek, tijd die van invloed zullen zijn maar wat ik lastig vind is als mijn partner zich niet wil uiten.
  Ik ben sensitief genoeg om te voelen dat er iets speelt. Als de ander dan zegt of doet alsof er niets is vind ik dat verwarrend. of als ik iets benoem omdat het duidelijk is dat er iets speelt maar de ander sluit zich af en gaat op slot. . dat kan ik ergelijk vinden.
  De meest ideale wijze voor mij zou zijn dat ik het kan laten en het ruimte geven aangezien de ander dat nu niet heeft. Dan is er altijd wel een volgend moment waarin er iets nieuws ontstaat.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Blijven delen
  Het goede blijven zien
  actie ondernemen
  lichamelijk contact.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Dat ze prachtig zijn en alles kunnen leren wat hun hart verlangt, dat ze gelijkwaardig zijn aan het mooiste mens wat ze kennen en dat alles wat ze voelen hun eigen waarheid is en dit serieus mogen nemen. Afgaan op hun eigen wijsheid en intu├»tie.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Ik ga er voor zitten, om te voelen wat het doet en teweegbrengt. als het me zenuwachtig maakt ga ik bewegen, sporten of zwemmen, mn hoofd leeg maken zodat ik daarna kan gaan zitten. Ik heb steeds sneller door wanneer ik een rotgevoel aan het ontwijken ben. . en kan er daardoor iets aan doen ipv er mee blijven rondlopen.
  Delen met een vriend(in) is ook fijn.

  Slechte ervaringen kunnen me ook eerst boos maken. Dan zitten mn gedachtes vast in mn hoofd en die zwemmen dan in rondjes en halen er steeds meer gedachtes bij.
  Soms duurt het even eer ik weer zelf als vertrouwende basis achter het stuur zit.
 • Mijn lijfspreuk:'Redt deze planeet, het is de enige waar ze chocola verkopen'
 • Ik ben een ochtendmens
 • Ik vind het niet belangrijk of mijn partner een ochtend- of avondmens is
 • Waar ik om kan lachen:Om van alles en niets
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Dit vind ik een belangrijk aspect. Humor relativeert en doorbreekt spanning wanneer nodig.
  Ook verbind het en slaat het een brug wanneer werelden lastig zijn te verenigen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview