Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Machosofty

Maak favoriet 

foto Machosoftyfoto Machosoftyfoto Machosoftyfoto Machosoftyfoto MachosoftyBekijk foto's 
TweelingenTweelingenDraak ~ WaterDraak ~ Water

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja recreatief
  • De sporten die ik beoefen:Fietsen in de zomer, dikwijls 200 a 300 km per week en wandelen. Ben een echt buitenmens. Dus als je een keer samen met me wil wandelen of fietsen. . .
  • Volg ik sporten (passief)?Vind bijna alles wel leuk om te volgen, maar doe dat niet meer omdat ik genoeg andere leuke en zinvolle dingen te doen heb. Ik kijk dus ook geen voetbal. ;-) Wel Tour de France.
  • Mijn hobbies:Schrijven, dagelijks. Schaken, op clubniveau. Ik kan ook bridgen, maar speel niet actief. Genieten van de natuur, dagelijks. Sociale media, dagelijks. Sinds het begin van corona organiseer ik ook een WordFeud competitie. Niet alleen leuk vanwege het spelen maar ook vanwege de gezelligheid in de bijbehorende WhatsApp groep, waar een gemoedelijke huiskamersfeer heerst. Verder probeer ik de aarde wat mooier te maken door op mijn fietstochten her en der wat bloemzaad achter te laten.
  • Heb ik huisdieren?Niet meer. Hou wel veel van dieren.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen navieren van de Zonnewende:

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

63734