Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   otto44

Maak favoriet 

foto otto44foto otto44foto otto44foto otto44Bekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterAap ~ HoutAap ~ Hout
' Geef me de moed te accepteren wat niet in mijn vermogen ligt,
de kracht om alles te doen wat in mijn vermogen ligt,
en de wijsheid tussen die twee onderscheid te maken. Epitectus.

Op zoek naar en nieuw iemand om samen oud mee te worden. Samen van een leven samen genieten. Ja!!!. Misschien wil ik wel weer richting zuid-Nederland. - ik mis bos en heide hier.
Ik voel me jonger dan ik ben, heb ook veel cursussen met "jonge" mensen gedaan en voel me wat dat betreft daarbij thuis. Elkaar open vertellen wat je zoekt, voelt.
Ben eenkennig (monogaam), liefst lief en zacht. Daaronder verberg ik een doordouwer en gaan voor wat ik (wij) wil(len). Straal vaak rust uit. (Beslist geen macho). Klank van een stem is voor mij belangrijk. Heb zelf een warme, diepe stem.
Ben redelijk intuitief. En het valt me op dat ik hier in mijn manier van reageren bij de een een heel ander iemand lijk te zijn dan bij een ander. Een beetje dwaas of gek doen mag af en toe wel. Maar daarvoor moet ik je wel wat beter kennen en me vertrouwd bij je voelen. Soms ben ik akelig serieus - maar soms hou ik je daarmee ook voor de gek. Het leven is eigenlijk ook maar een spel - maar jij bent voor mij geen speelgoed. Wandelen, fietsen, dansen, biodanza, soms zeilen, tantra (de "nette" variant), linken (TA), zelden piano spelen, werken aan mezelf, TA, systemisch werk, meditatie, massage, houthaard, . . . en op zoek naar een zinvolle invulling van de rest van mijn leven. Tijdens de ziekteperiode van mijn vrouw (ALS) heb ik ook prachtige kanten van mezelf ontdekt: Een enorme energie, inzettings & doorzettings vermogen. Onmogelijks waar maken. Wat dat betreft vind ik het positieve in rampen.
Ik heb heel veel cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling - ook nu weer met een heel intensieve cursus begonnen. Al die cursussen zijn meestal met 30-50 jarigen. Mijn droom is om daar nog eens iets in de praktijk met andere mensen mee te gaan doen. Voor mij is tantra dichter bij mezelf komen, leren voelen wat ik werkelijk wil, weer verlangens durven hebben en uiten - zonder me te hechten aan het "mijn verlangen moet vervuld worden:". Bij de bakker om de grootste chocoladebol durven vragen, omdat ik die graag wil hebben - en genoegen nemen met de 1e de beste en daar van kunnen genieten. Nee durven zeggen tegen een zoen op mijn mond omdat ik daar nog niet aan toe ben.
Qua partner: Dichter bij elkaar komen en oude patronen los te kunnen laten. Kunnen kijken naar de ander zonder dat die ander aan iets moet voldoen. Met liefde, eerbied en respect naar de ander kijken. Ontdekken wie zij werkelijk is en wil zijn, en haar zo accepteren. Wat ik zoek? In jou hoop ik een vrouw te vinden waar ik me fijn bij voel. Je houdt van bewegen en kunt genieten van mooie dingen. Je voelt je thuis bij een man die recht door zee is, die duidelijk weet wat hij wil en eerlijkheid belangrijker vind dan beleefdheid. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Je hebt deels ook je eigen bezigheden. Je vindt het fijn 's avonds lepeltje aan lepeltje in mijn armen in te slapen. En regelmatig als jij en ik voor de rest van ons leven bij elkaar willen blijven, (pas dan) kun je genieten van het samenspel van 2 lijven die elkaar lief hebben. Om daarna in te slapen met het gevoel "dit is het". Ik woon in Alphen a d Rijn, op 1500 m afstand van het ongeluk met de brug. Maar die is eindelijk weer heel. In een vorig leven: langlaufen, skien, Dordogne door trekken en buiten slapen in de open lucht, zeilen, reiki, quantum touch, Trancedente Meditatie (TM). Fotograferen en afdrukken in eigen doca. Over dieren: Een kat maakt zelf wel uit of hij bij je komt. Ook bij een vrouw kan ik eigenzinnigheid wel waarderen. Als ik onzeker ben kan ik soms dominant worden - iets wat ik liever niet wil cultiveren. Over een hond moet je de baas spelen, dat vind ik niet zo prettig. Over ontmoeten: Mailen is voor mij geen ontmoeting - geef mij maar een fysieke ontmoeting.'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 75 jaar
 • Jij bent tussen de 60 en 77 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 185 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Zuid-Holland
 • Ik heb als sterrenbeeld Boogschutter
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Aap - Hout
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift