Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is -Lisanne-

Maak favoriet 

foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-Bekijk foto's 
WatermanWatermanKonijn ~ VuurKonijn ~ Vuur

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Ik ben hier veel mee bezig. Ik probeer elke dag te mediteren. en pas het toe in mijn dagelijks leven, maar eigenlijk doen we dat allemaal naar mijn idee aangezien spiritualiteit voor mij in alles zit. Het betekend voor mij in het moment zijn, toelaten wat er is. Op zelfonderzoek uit gaan en hierbij de laagjes afpellen die in ons leven onze kern steeds meer heeft bedekt. Elke dag een uitdaging om alles wat ik eigenlijk al weet en ben echt te voelen en dragen.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Heel graag, lijkt me heel fijn om dingen met mijn partner te delen. Het liefste ook wel op gebied van spiritualiteit. Nieuwsgierig naar elkaars interesses waarin je hopelijk ook dingen deelt. Maar activiteiten kunnen ook goed naast elkaar bestaan vind ik.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Ik deel zeker veel zaken met ze en ze zijn absoluut heel belangrijk voor me en onderneem graag van alles met ze. Maar ik ben niet iemand die elk moment met mensen hoeft te zijn. Ik kan ook goed en graag alleen zijn. Een goede combi daarin vind ik fijn
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Muur, vloer, plafond of waar je ook bent, alles om je heen valt weg. Puurheid, delen, vertrouwen, loslaten, versmelting. Maar dit kan ik niet zomaar met iedereen.
 • Ik verwen mijzelf zo:Zeker haha. Door iets lekkers te halen, door een cadeautje voor mezelf te kopen, een dagje naar de sauna te gaan, etc
 • Mijn definitie van geluk:Mezelf voelen, wie ik echt ben. In het moment zijn, voelen wat er is. Vertrouwen hebben en kunnen loslaten. Dankbaar zijn voor wat je hebt ipv streven naar iets wat er niet is. Je thuis voelen bij jezelf en de mensen om je heen. Delen en ontdekken.
 • Dit is waar ik van geniet:Echt de kleine dingen vooral, in contact zijn met mezelf, daar kan ik zo van genieten en brengt en lach op mijn gezicht, bv door vrij te dansen. Maar ook bv iets moois in de natuur of een mooie act of kindness. Kinderen, een oud echtpaar, etc.
 • Ik word ontroerd door:Kinderen en ouderen kunnen mij onwijs ontroeren, vaak omdat deze twee op dat moment zo puur en dicht bij zichzelf zijn. Liefde zien bij een ander kan mij raken, iets met ouders en hun (volwassen) kind.
  Onbaatzuchtigheid van mensen ontroert mij. Authentieke personen die hun kwetsbare zelf laten zien ontroeren mij. Ik kan dan ook echt makkelijk traantjes krijgen hierdoor. Niet dat ik dan zwaar zit te janken haha, maar ik kan het wel zeker toelaten and I love it, want het brengt mij ook dichter bij mezelf!
 • Ik ben een avondmens
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Stichting PacoBanner van erkende yoga opleidingBanner van Jos Kleijnen