Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is -Lisanne-

Maak favoriet 

foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-foto -Lisanne-Bekijk foto's 
WatermanWatermanKonijn ~ VuurKonijn ~ Vuur

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Zo als ik er nu in sta is de relatie dan in principe voorbij. Al is het niet meteen dan waarschijnlijk uitleindelijk. Misschien is het niet realistisch maar ik hoop toch wel op een monogame relatie, waarin je absoluut je eigen individu blijft maar ook een betrouwbare basis samen deelt, een relatie die elkaar de ruimte bied om apart maar ook samen te groeien.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Dat vind ik helemaal prima. Ik denk dat het zeker belangrijk is om ook dingen samen te doen, maar heerlijk toch om ook los van elkaar de wereld te mogen ontdekken.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Oh men. . . .
  1. heerlijk uiteten in een sterrenzaak met de mensen waar ik om geef.
  2. een fantastische lange reis boeken en me mee laten voeren met wat ik tegen kom.
  3. Op deze reis mezelf inzetten om anderen te helpen.
  4. een opleiding doen op het gebied van lichaamsgericht werk. Om zo anderen in de toekomst hierin een eigen praktijk te starten.
  5. een fijn huis kopen.
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Gezellig haha, Nee ja moet hij zelf weten vind ik, ik spiek soms wel mee. Zolang het maar niet is om dat hij iets mist bij mij, dan zou ik wel willen dat hij dat gesprek aan gaat.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Dan maak ik het bespreekbaar op mijn werk. En als ik merk dat het niet de juiste match is dan neem ik ontslag.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift