Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja recreatief
  • Is mijn partner sportief? ja recreatief
  • De sporten die ik beoefen:Je zult mij niet tegenkomen in de sportschool. Ik ben liever op andere manieren buiten fysiek actief, oa met bos- natuurbeheer, hout hakken en houtbewerking. Ik hou van wandelen en struinen (liefst op blote voeten) door uitgestrekte bossen en natuurgebieden. Vind het ook heerlijk om per kajak door de smalle kreekjes van de Weerribben en de Wieden te varen. Mag graag zwemmen, snorkelen en duiken. . . liefst in m'n blootje in buitenwater. Verder hou ik van klimmen in bomen én bergen, mét of zonder touw. Ik mag graag paardrijden, maar sinds ik zelf geen paarden meer heb, komt het daar maar weinig van.
    Mag ook graag dansen op blote voeten (oa Ecstatic Dance, Biodanza en Tantric Dance / Flow.
  • Volg ik sporten (passief)?Ik volg geen sporten op t. v. en zeker geen voetbal!
  • Mijn hobbies:Ik trek regelmatig en op zoveel mogelijke verschillende manieren actief de natuur in. Ben veel bezig met klussen in en rond het huis en natuurontwikkeling op eigen terrein. Heb een biologische moestuin en kruidentuin en ben vaak bezig met houtbewerking en hout hakken om de kachel van sauna, hottub en kampvuur mee op te stoken
  • Heb ik huisdieren?Ik ben gek op honden en paarden, maar heb ze momenteel zelf niet. Ik hou van mijn vrijheid en geniet vooral van het observeren van dieren in het wild en rond mijn huis. Kom bijna dagelijks een ree, eekhoorn, haas, vos, marter, egel of één of andere vreemde vogel tegen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen navieren van de Zonnewende:

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

63771